Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Θα είναι δύσκολο με αντιπάλους με μεγάλα μπάτζετ στο νέο πρωτάθλημα. Το μήνυμα στον κόσμο μας είναι ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι μεγάλη ομάδα και χιλιάδες κόσμο. Τους θέλουμε όλους κοντά μας, δεν περισσεύει κανείς. Καλούμε όλους να καταλάβουν ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει, οι δυσκολίες είναι τεράστιες αλλά γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους για να παρουσιάσουμε μια ομάδα όσο πιο ανταγωνιστική και δυνατή γίνεται. Ξέρουμε ότι υπάρχουν μεγάλα μπάτζετ από άλλες ομάδες αλλά στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν ρόλο μόνο τα εκατομμύρια. Εμείς έχουμε τη δυναμική του κόσμου, ένα γήπεδο το οποίο αν ο κόσμος το κατακλείσει θα είναι καμίνι, κόσμο που μπορεί να κάνει την διαφορά. Θέλουμε και μια διάκριση για το σωματείο. Το 1990-1991 από την κατάκτηση του Κυπέλλου είναι πολύ μακριά».

Το μπάτζετ θα είναι ψηλότερο η χαμηλότερο από πέρσι; «Είναι ακριβώς το ίδιο με πέρσι. Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε πέρσι γιατί κάναμε καλή πορεία. Θέλαμε να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο αλλά αποκλειστήκαμε στα προημιτελικά. Η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση, είχε καλά αποτελέσματα, δεν κινδύνεψε καθόλου και γιατί όχι να πάμε και ψηλότερα στη νέα σεζόν».

Για το θέμα Τσίκο: «Ικανοποιηθήκαμε πλήρως από την συμφωνία με την Ανόρθωση. Νιώθουμε πικραμένοι από την στάση του ποδοσφαιριστή, πήγε στη νέα του ομάδα και δεν θέλουμε να ασχοληθούμε ξανά με αυτό το θέμα. Προέκυψε μεγάλη αναστάτωση το όλο θέμα».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Φαβορί είναι η Ομόνοια αλλά σαν φιλοξενούμε θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας για ένα καλό αποτέλεσμα. Πέρσι πράσαμε νικηφόρα από το ΓΣΠ και θέλουμε να το επαναλάβουμε».