Η Αλ Χιλάλ έριξε με κάθε επισημότητα μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές «βόμβες» του καλοκαιριού. Οι Σαουδάραβες ανακοίνωσαν το «mega deal» για την απόκτηση του Νεϊμάρ. Μετά από περισσότερα από πέντε χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν κυνηγώντας το Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς επιτυχία, ο Βραζιλιάνος έκλεισε το κεφάλαίο και ταξίδεψε στη Μέση Ανατολή και τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας ο οποίος αφού προσπάθησε να υπογράψει τον Λιονέλ Μέσι και τον Κιλιάν Μπαπέ έκλεισε τον Βραζιλιάνο αστέρα.

Η ιδιότητά του ως σούπερ σταρ θα του δώσει τον δεύτερο υψηλότερο μισθό στη Λίγκα (100 εκατ. ευρώ) μόνο πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και μερικές ακόμα φοβερές πολυτέλεις.Σύμφωνα με τη The Sun, ο Νεϊμάρ είχε κάποιες απαιτήσεις αναφορικά στην καθημερινότητά του για να πει το «ναι» στους Σαουδάραβες.

Ζήτησε ένα… αρχοντικό με 25 δωμάτια για να μπορεί να δέχεται επισκέψεις από την οικογένεια και τους φίλους του. Ζήτησε επίσης να έχει μια πισίνα τουλάχιστον 40×10 μέτρων και τρεις σάουνες. Αιτήθηκε επίσης πέντε εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης για το σπίτι του, έναν βοηθό κουζίνας για τον προσωπικό του σεφ και δύο χειριστές καθαριότητας.

Ένα γκαράζ εκατομμυρίων

Ο Βραζιλιάνος αποφάσισε ότι η Αλ Χιλάλ θα χρηματοδοτήσει έναν αξιόλογο… στόλο αυτοκινήτων για να οδηγεί εκεί αφού δεν μπορούσε να μεταφέρει όλη του την συλλογή. Όταν φτάσει, ο Βραζιλιάνος θα έχει τρία σπορ αυτοκίνητα και έχει παραγγείλει ακόμα τέσσερα. Όπως και με το σπίτι, ο «Νέι» θέλει 24ωρες υπηρεσίες και για τα αμάξια του. Συγκεκριμένα, θέλει οδηγό 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Μόνο τα σπορ αυτοκίνητα εντωμεταξύ ξεπερνούν ήδη σε αξία το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Ο Νεϊμάρ ταξιδεύει, η Αλ Χιλάλ πληρώνει… ακόμα και στο Instagram

Η Αλ Χιλάλ είναι πρόθυμη να καλύψει την πολυτελή καθημερινότητα του σταρ του αλλά και τα ταξίδια του κατά τη διάρκεια των ρεπό του. Αν και ο μισθός του θα του επέτρεπε να πληρώνει για οποιοδήποτε είδος ταξιδιού, ο σαουδαραβικός σύλλογος θα πληρώσει επίσης για τα ταξίδια και τις δραστηριότητες αναψυχής του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα. Ο παίκτης ζήτησε όλα τα τιμολόγια που αφήνει πίσω του για ξενοδοχεία, εστιατόρια και διάφορες υπηρεσίες σε διάφορες πόλεις που επισκέπτεται τις ρεπό του να σταλούν στην έδρα του συλλόγου για να πληρωθούν. Επιπλέον, ο σύλλογος θα διευκολύνει και τις μετακινήσεις, αφού έχει συμφωνήσει να διαθέσει ιδιωτικό αεροπλάνο τόσο στον παίκτη όσο και στην οικογένειά του όποτε το χρειαστούν. Εάν αυτά τα ταξίδια γίνονται μέσω της Σαουδικής Αραβίας και ο Νεϊμάρ αποφασίσει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να δημοσιοποιήσει τη χώρα για τον ξένο τουρισμό μέσω του Instagram του, θα ανταμειφθεί επίσης με περισσότερα από 500.000 ευρώ ανά ανάρτηση στο προφίλ του.