Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον αγώνα με τη Χάιντουκ Σπλιτ πανηγύρισε την 122η νίκη του στον πάγκο του ΠΑΟΚ και πλέον είναι ο προπονητής που έχει τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλο προκάτοχό του.

Είναι λογικό να γίνει από τον ΠΑΟΚ ένα μεγάλο αφιέρωμα στον προπονητή που στην πράξη και βάσει αποτελεσμάτων είναι αυτός που έχει φέρει τις περισσότερες επιτυχίες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

“Τη νύχτα της 17ης Αυγούστου του 2023 ο Ράζβαν Λουτσέσκου έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου. Ένα ακόμη milestone στο πλούσιο παλμαρέ του, μέχρι το επόμενο.

Ο General με τη νίκη επί της Χάιντουκ Σπλιτ έφτασε τις 122 ως προπονητής του Δικεφάλου και πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή της λίστας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Άγγελο Αναστασιάδη. Μάλιστα ο Ρουμάνος τεχνικός χρειάστηκε 12 παιχνίδια λιγότερα για να φτάσει στην κορυφή.

Ο συνολικός απολογισμός του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι ο εξής:

  • 202 αγώνες
  • 122 νίκες
  • 41 ισοπαλίες
  • 39 ήττες
  • Πρωταθλητής 2017-18 εντός γηπέδου
  • Αήττητος πρωταθλητής 2018-19
  • Κυπελλούχος Ελλάδας 2017-18, 2018-19

Ο General είναι ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία της ομάδας που κατέκτησε νταμπλ, έχει τους περισσότερους τίτλους, ενώ έφτασε με τον Δικέφαλο και στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, πετυχαίνοντας οκτώ ευρωπαϊκές νίκες σε μία σεζόν, επίδοση που είναι η κορυφαία στην ιστορία της ομάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες σε Κύπελλο Ελλάδας και Ευρώπη, χρειάζεται 11 νίκες στο πρωτάθλημα για να ξεπεράσει τον Άγγελο Αναστασιάδη και να κατακτήσει μία ακόμα κορυφή, ενώ στους επόμενους 13 αγώνες θα γίνει κι ο τεχνικός που κάθισε τις περισσότερες φορές στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει να γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ!” αναφέρει το αφιέρωμα του Δικεφάλου.