Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές της Βαρκελώνης από τις 20 Ιανουαρίου, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, η πρώην σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του, Χοάνα Σανθ, δέχεται απειλητικά μηνύματα από έναν Βραζιλιάνο, που κατηγορείται για οπλοκατοχη και άλλα εγκλήματα, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Το μοντέλο ανήρτησε ένα στιγμιότυπο με τις απειλές του συγκεκριμένου με στόρι στο Instagram και δήλωσε έντρομη πως φοβάται για την ασφάλειά της.

Το στόρι της Χοάνα Σανθ
Το στόρι της Χοάνα Σανθ INSTAGRAM / @JOANASANZ

“Νιώθω φοβισμένη. Αυτό το άτομο με απειλεί εδώ και μήνες. Τον έχω μπλοκάρει και ακόμα στέλνει μηνύματα στους φίλους μου… Τον ερεύνησα και έχει κατηγορίες εις βάρος του στη Βραζιλία για οπλοκατοχή, οικογενειακή βία και άλλα εγκλήματα. Αρχικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να δέχομαι απειλές ή προσβολές, δεν έχω κάνει κάτι σε κάποιον.

Πέρα από τις υπάρχουσες ανησυχίες μου, πρέπει τώρα να αντιμετωπίσω και αυτό. Αυτό το άτομο το παρατραβάει, καθώς αυτή η φωτογραφία μου είναι από ένα δείπνο μου στην Τενερίφη. Φοβάμαι για την ασφάλειά μου. Αρκετά πια.” έγραψε έντρομη στο Instagram.