Με τον Κολό Μουανί να δίνει την λύση η Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε δύσκολα με 1-0 την αξιόμαχη Ντάρμσταντ.

Στο 17’ η Άιντραχτ απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση, όταν ο Γκέτσε έδωσε στον Εμπιμπέ, εκείνος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Κολό Μουανί να δοκιμάζει το πλάσε και τον Κλάαρερ να βάζει σωτήρια το πόδι του, παραχωρώντας το κόρνερ.

Στο 28’ η Ντάρμσταντ έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Τραπ είπε όχι στον Χόνσακ. Τελικά στο 40’ η Άιντραχτ έκανε το 1-0. Ο Λίντστρεμ πάτησε στον Μαξ, εκείνος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και βρήκε τον Κολό Μουανί, ο οποίος με πλασέ από κοντινή απόσταση άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Bundesliga.

Στο 56ο λεπτό η προσπάθεια του Μάγκλιτσα πέρασε μόλις άουτ, ενώ εννιά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια τριπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσουν. Η Ντάρμσταντ απείλησε και πάλι στο 79’, όμως η κεφαλιά του Μανού πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τραπ. Στο 90+4’ ο Σούχεν είπε όχι στον Μπούτα.

AΙΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Τούτα(65’ Χασέμπε), Κοχ, Πάτσο Τενόριο, Εμπιμπέ, Σκίρι, Ρόντε(6’ Γιάκιτς), Μαξ, Γκέτσε(84’ Ενκανάμ), Λίντστρεμ(84’ Μπούτα), Κολό Μουανί(84΄Μαρμούς)

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ: Σούχεν, Κλάαρερ(76’ Μανού), Ζίμερμαν, Μάγκλιτσα(77’ Σνέλχαρτ), Νουρνμπέργκερ, Μέλεμ, Χόλαντ, Κάριτς, Χόνσακ(90+2’Φράνσιτς), Βίλεμσον(61’ Στόικοβιτς), Χόρνμπι(61’ Πφάιφερ)