Παλικαρίσιος βαθμός για την Άιντραχτ. Η ομάδα της Φρανκφούρτης, αν και έπαιζε με ποδοσφαιριστή λιγότερο από το 63’ κόντρα στην Μάιντς, κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στην πρώτη της καλή στιγμή στο παιχνίδι η Μάιντς έκανε το 1-0 με  κεφαλιά του Λι, ενώ στο 42’ οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το 2-0, όμως ο Βάιπερ αστόχησε από καλή θέση. Στο 44’ ο Τραπ σταμάτησε την προσπάθεια του Κάτσι και στο 51’ το σουτ του Μπαρέιρο Μάρτινς πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 54’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Κόλο Μουανί και στο 63’ έμειναν με παίχτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κνάουφ. Στο 74ο λεπτό η Μάιντς βρέθηκε μια ανάσα από το 2-0 αλλά ο Σταχ αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Τελικά, η Άιντραχτ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90+2’ με ψύχραιμο πλασέ του Μαρμούς.

ΜΑΙΝΤΣ: Τσέντνερ, Φαν Ντε Μπερ, Φερνάντες(79’ Μπελ), Λέιτς(70’ Χάνσε-Όλσεν),  Κάτσι, Κορ, Μπαρέιρο Μάρτινς, Εμβουένε(78’ Ντα Κόστα), Σταχ, Βάιπερ(70’ Γκρούντα), Λι(78’ Ρίχτερ)

ΑΙΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Κοχ, Σμόλτσιτς(82’ Λεντς), Πάκο Τενόριο, Μαξ(82’ Μαρμούς.), Κνάουφ, Γιάκιτς(70’ Μπούτα), Σκίρι, Μάρμους, Γκέτσε(83’ Άαρονσον), Κόλο Μουανί(71’ Εμπιμπέ)