Το ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στην βάση του και από την στιγμή που πήρε αναβολή το παιχνίδι με την Πάφος FC, η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στον επαναληπτικό προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος για την ανατροπή, εγχείρημα διόλου εύκολο.
Όπως όλα δείχνουν και με βάση την πληροφόρηση που προκύπτει, στον επαναληπτικό ο Ρικάρντο Σα Πίντο ίσως να έχει επιπλέον επιλογές.
ΚΙΝΓΚΣΛΕΪ ΣΑΡΦΟ: Ο Γκανέζος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι έτοιμος. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το… σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών, ανεβάζει ρυθμούς και υπάρχει αισιοδοξία ότι μέχρι την Πέμπτη θα είναι πανέτοιμος.
ΧΟΣΕ ΚΡΕΣΠΟ: Εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις μετά και το μυϊκό πρόβλημα που υπέστη και σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ θα είναι δύσκολο να προλάβει. Οι επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσουν το σκηνικό με τον Ισπανό αμυντικό.
ΓΟΥΪΛΣΟΝ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ: Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό μιας και δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με την Γάνδη. Εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση και αφότου περάσει το παιχνίδι με τους Βέλγους θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης του για να διαφανεί αν έχει πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.
ΓΚΙΟΡΓΚΙ ΚΒΙΛΙΤΑΪΑ: Αυτά που είπε ο προπονητής αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην Γάνδη επιβεβαιώνονται και από ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ. Αντικαταστάθηκε χολαίνοντας αλλά ήταν απλά μια δυσκολία της στιγμής και κούραση. Υπάρχει αισιοδοξία ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να είναι στην αποστολή και στην 11άδα την ερχόμενη Πέμπτη. Έχει μέρες να ξεκουραστεί ο Γεωργιανός ο οποίος ομολογουμένως έδωσε αρκετές «μάχες» στην Ghelamco Arena».

Χρίστος Χρίστου