Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, λίγα 24ωρα πριν από την έναρξης της Stoiximan Super League και λίγες ημέρες πριν από την πρώτη κόντρα του με την Τσουκαρίτσκι για τα play offs του Europa League, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τον Ιβάν Μπρίνιτς και τον Γκουστάβο Σκάρπα την Παρασκευή (19/8) και μία μέρα αργότερα προχώρησαν και σε τρίτο “χτύπημα”, γνωστοποιώντας αυτή τη φορά την απόκτηση του νεαρού Αργεντινού μέσου, Σαντιάγο Έσε, που είχε φτάσει την Πέμπτη στη χώρα μας.

Σημειώνεται ότι ο Σαντιάγκο Έσε αγωνίζεται όλη του τη ζωή στην Ουρακάν, ενώ από το 2020 είναι στην πρώτη ομάδα των Αργεντινών με 121 συμμετοχές, εννέα γκολ και οκτώ ασίστ.

Στα 21 του χρόνια μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις του άξονα στη μεσαία γραμμή κάτι που έχει κάνει σε όλη την καριέρα του μέχρι τώρα.

Βέβαια, οι περισσότερες συμμετοχές του είναι στη θέση του αμυντικού μέσου, αλλά έχει την τάση να πατάει και στην αντίπαλη περιοχή κάτι που τον κάνει ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή.