Για την αντιπαράθεση του με άλλα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού στην οικονομία, για την σχέση με τον Αβέρωφ Νεοφύτου αλλά και για την αποχώρησή του από την πολιτική, μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο ο βουλευτής Χάρης Γεωργιάδης.

Αρχικά ανέφερε ότι δεν έχει κάποια διαφωνία όσον αφορά την προσέγγιση σε κάποιο μεγάλο ζήτημα με την ηγεσία του ΔΗΣΥ, καθώς είναι νωρίς. «Η ηγεσία προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της και δεν έχω κάποιο παράπονο ότι έγινε το σφάλμα. Πρέπει να τους δώσουμε τον χρόνο και ειλικρινή στήριξη».

Όσον αφορά τις διαφωνίες στην οικονομία με άλλα στελέχη του ΔΗΣΥ, είπε ότι ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να εκφράσει διαφορετική άποψη.

Κληθείς να απαντήσει αν οι σχέσεις του με τον Αβέρωφ Νεοφύτου έχουν διαταραχθεί, απάντησε ότι είναι όπως ήταν πριν και είναι γεγονός ότι έχουν περάσει εσωκομματικές δυσκολίες. Ερωτηθείς αν ο Αβέρωφ Νεοφύτου του κρατάει μούτρα, απάντησε «αυτό έλειψε».

Κλείνοντας, ανέφερε ότι δεν θα διεκδικήσει κάποια θέση στην ηγετική πυραμίδα του ΔΗΣΥ και ως βουλευτής έχει τον ρόλο του και εκεί επικεντρώνεται. Για το μέλλον του ως πολιτικός, αποκάλυψε πως κλείνει σιγά σιγά τον κύκλο του στην πολιτική και ότι προτιμά κάποιος να κλείνει τον κύκλο του νωρίς παρά αργά.

«Δεν με πείραξε που δεν είμαι αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, αν με ενοχλούσε θα διεκδικούσα την θέση και θεωρώ ότι θα την κέρδιζα κιόλας αλλά ήταν μια συνειδητή απόφαση. Στην πολιτική είτε προχωράς είτε δίνεις χώρο σε άλλους νεότερους να αναλάβουν την ευθύνη. Είναι προσωπική μου απόφαση να κλείσω τον κύκλο μου στην πολιτική», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: SIGMALIVE