Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζει ακάθεκτη η Παρί Σεν Ζερμέν παρά το γεγονός πως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ.
Από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας αποχώρησε ο Κριστόφ Γκαλτιέ ενώ ανακοινώθηκε άμεσα ο διάδοχός του, ο οποίος ακούει στο όνομα, Λουίς Ενρίκε. Ταυτόχρόνα η Παρί έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Ασένσιο,, Σκρίνιαρ και Ουγκάρτε, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν θέση στη βασική 11αδα της ομάδας, ενώ από μέρα σε μέρα αναμένεται να ολοκληρωθούν και άλλες τρεις μεταγραφικές κινήσεις.
Ο λόγος για τους Λούκας Ερναντές, Ντουρ και Κανγκ ιν Λι. Και οι τρεις περιπτώσεις θεωρούνται τελειωμένες και μένουν μόνο κάποιες τελικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθούν και επίσημα.
Θυμίζουμε πως σενάρια θέλουν την Παρί να βολιδοσκοπεί την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σιλβα,ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, ειδικά στην περίπτωση που από το ρόστερ αποχωρήσουν οι Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ, με το όνομα του Ζοάο Φέλιξ να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων.