Ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ, που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, παρουσιαζόταν έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν. Μάλιστα, στη Σερβία ανέφεραν πως ο ίδιος έχει «δώσει τα χέρια» με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και άπαντες τον περίμεναν αργά ή γρήγορα στη “Stark Arena”.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Ο «Μίρο» το μεσημέρι του Σαββάτου (22/7) ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, έξω από τη Σερβία και έριξε… βόμβα στην αγορά της Euroleague.
Θυμίζουμε πως εδώ και μήνες φημολογείται ότι η Μονακό έχει προσεγγίσει τον έμπειρο παίκτη δίνοντάς του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Στην αρχή του καλοκαιριού ο Μίροτιτς παρουσιάστηκε ως «κλεισμένος» από την Αρμάνι Μιλάνο και στη συνέχεια από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, για την περίπτωσή του είχε ενδιαφερθεί και ο Παναθηναϊκός.
Οι σερβικές ομάδες τον… κυνήγησαν, η Παρτιζάν απέσπασε το «ναι» του, αλλά ούτε η μετακίνησή του στο Βελιγράδι θα ολοκληρωθεί. Πλέον, μένει να φανεί τι έχει στο μυαλό του ο άλλοτε NBAer, αν έχει αλλάξει γνώμη για την Ελλάδα, καθώς και τι προτάσεις βρίσκονται στο τραπέζι του από την Euroleague.