Ο Τάσος Δουβίκας πραγματοποίησε μία εξαιρετική περσινή σεζόν με τη φανέλα της Ουτρέχτης στην Ολλανδία, έχοντας να επιδείξει 22 γκολ και 4 ασίστ σε 38 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
Το γεγονός αυτό έχει φέρει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες στο κατόπι του, κάτι που επιβεβαίωσε κι ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τζόρντι Ζόινταμ, ο οποίος μιλώντας στο ESPN αποκάλυψε ότι το ενδιαφέρον που υπάρχει γύρω από το όνομα του Έλληνα επιθετικού είναι μεγάλο.

«Κάθε μέρα είναι και μια νέα μέρα στο μεταγραφικό παζάρι. Αν καταφέρουμε να τον κρατήσουμε, θα είναι υπέροχο. Αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Είναι ο πρώτος σκόρερ της Εredivisie και σε νεαρή ηλικία. Υπάρχει τρομερά υψηλό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Έχουμε ήδη υποδείξει πως θα είμαστε σκληροί στις διαπραγματεύσεις.
Αν φύγει, αυτό θα συμβεί μόνο για ένα deal που θα είναι εξαιρετικά συμφέρον για μας. Αλλιώς θα μείνει εδώ για ακόμα έναν χρόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο 23χρονος επιθετικός αυτό το καλοκαίδι έχει συνδεθεί με τη Λάτσιο και την Κάλιαρι ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος με την Ουτρέχτη όμως όπως σημείωσε και ο τεχνικός διευθυντής να θέλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να τον παραχωρήσει.