Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Γκονσάλο Ράμος της Μπενφίκα παρουσιάζεται η Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως γράφει σήμερα η γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», ο Πορτογάλος φορ είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο Λουίς Ενρίκε.

Η είδηση δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο 22χρονος φορ αποτελεί ένα από τα «καυτά» ονόματα αυτή τη στιγμή στο θερινό μεταγραφικό παζάρι.

Μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι και την ώρα που το μέλλον του Κιλιάν Εμπαμπέ στην ομάδα είναι αβέβαιο, όλα δείχνουν ότι ο γαλλικός σύλλογος μπαίνει «σφήνα» για την απόκτηση του παίκτη που είχε συνδεθεί έντονα το προηγούμενο διάστημα η Νιούκαστλ.

Οι «καρακάξες», όμως, έχουν πρόβλημα με το Financial Fair Play και δεν μπορούν να δώσουν ένα τεράστιο πρόβλημα, σε αντίθεση με την Παρί που θα μπορούσε να δώσει τα 80 εκατ. ευρώ που αξιώνει η Μπενφίκα.

Άλλωστε, οι Άγγλοι έχουν αρχίσει ήδη να εξετάζουν και εναλλακτικές, πιο φθηνές, επιλογές, για να μπορέσουν να ενισχυθούν στη γραμμή κρούσης και μένει να φανεί αν οι Καταριανοί από το Παρίσι θα κάνουν την κίνισή τους για τον «απίστευτο Πορτογάλο», όπως τον αποκαλεί ο τοπικός Τύπος.