Ο Μπερνάρντο Σίλβα εξακολουθεί να θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα μετά από έναν χρόνο και σύμφωνα με τη Mundo Deportivo τής ζήτησε να βιαστεί και κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του. Έναν χρόνο μετά κι η ιστορία με πρωταγωνιστές την Μπαρτσελόνα και τον Μπερνάρντο Σίλβα επαναλαμβάνεται.

Την περασμένη χρονιά ο Πορτογάλος μέσος είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει να φύγει από τους Πολίτες και να μετακομίσει στο Καμπ Νόου, όμως τα 80 εκατ. ευρώ που ζητούσε η Σίτι οδήγησαν στο να παραμείνει στην ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, ο 28χρονος εξακολουθεί να θέλει να πάει στους Καταλανούς και μάλιστα ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να κινηθούν άμεσα. Ο Σίλβα βέβαια, είναι διατεθειμένος να ασκήσει πίεση στους Πολίτες για να αποχωρήσει. Θυμίζουμε ότι επίσης, η Αλ Χιλάλ έχει καταθέσει πρόταση 87 εκατομμυρίων ευρώ στον Πορτογάλο διεθνή μεσοεπιθετικό για να κάνει το ταξίδι στην Ασία.
Από την άλλοι, οι νταμπλούχοι Αγγλίας και πρωταθλητές Ευρώπης είναι έτοιμοι να παίξουν το τελευταίο χαρτί τους και αυτό είναι να προσφέρουν νέο βελτιωμένο συμβόλαιο στον 28χρονο για να του δείξουν πόσο πολύ τον υπολογίζουν για τη Σίτι της νέα σεζόν που οραματίζονται.