Όπως σας αποκάλυψε το balla.com.cy (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ο Olarenwaju Kayode είναι βασικός υποψήφιος για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Ομόνοιας.
Η περίπτωση του 30χρονου Νιγηριανού αρέσει πολύ στην ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας και δη στους Γιάνσον και Αυγουστή και γίνεται προσπάθεια να τον πείσουν για να κατηφορίσει στο νησί μας.


Εδώ και έξι μέρες είναι ελεύθερος καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την Σαχτάρ (στις 30 Ιουνίου) η οποία τον είχε… δεμένο από το 2018 και τον έδινε δανεικό σε διάφορες Τούρκικές ομάδες.
Το γεγονός αυτό, ανοίγει τον δρόμο για να έρθει στην Ομόνοια ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος το 2017 επιλέχθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι και ανάγκασε τους… πολίτες να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ και να τον κάνουν δικό τους.
Δεν έπαιξε στην Σίτι αλλά έπαιξε Πριμέρα Ντιβιζιόν, έπαιξε στην Σαχτάρ στα πολύ καλά χρόνια των Ουκρανών και είναι σε μια ηλικία ιδανική για μια μεταγραφή στους Κυπελλούχους προκειμένου να γίνει ο βασικός επιθετικός.
Από το 2013 μέχρι το 2017 πετύχαινε διψήφιο αριθμό γκολ τις ομάδες του, ακολούθησε μια κάμψη αλλά τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στο σκοράρισμα σε ένα δυνατό πρωτάθλημα όπως αυτό της Τουρκίας.
Την δεδομένη στιγμή κοστολογείται στο 1,3 εκ. ευρώ, δεν θα πάρει τόσα στην Ομόνοια αν πει το ΝΑΙ αλλά φαίνεται ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει η μετακίνηση του στους πράσινους.
ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΝΑ ΣΕΖΟΝ

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποψήφιος για την επίθεση της Ομόνοιας ο Kayode! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)