Η παρουσία της EuroLeague στα social media έχει βελτιωθεί θεαματικά τον τελευταίο ένα χρόνο, με τη διοργανώτρια αρχή να κάνει το καλύτερο δυνατό για να κρατάει ζεστό το κοινό, ακόμα και όταν δεν υπάρχει αγωνιστική δράση. Όπως το καλοκαίρι.

Λίγες ημέρες, λοιπόν, μετά τη δημοσιοποίηση του προγράμματος για την αγωνιστική περίοδο 2023/24, η EuroLeague, αφού έκανε αναφορά στα εγχώρια ντέρμπι της Ελλάδας, της Σερβίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Τουρκίας και της Γαλλίας, ξεχώρισε ένα ζευγάρι ομάδων από διαφορετικές χώρες, που μπορεί τη νέα σεζόν να παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο λόγος για τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε. Στα κεντρικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης γνωρίζουν εξάλλου πολύ καλά ότι η μετακίνηση του Γιώργου Παπαγιάννη από το ΟΑΚΑ στην Ulker Sports Arena προκάλεσε αίσθηση, αλλά και πως το φλερτ των πρασίνων με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ δύσκολα θα ευδοκιμήσει, μιας και ο τουρκικός σύλλογος δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον αποδεσμεύσει.

Βέβαια, στην ανάρτηση που έκανε η EuroLeague επέλεξε τις φωτογραφίες των Λούκα Βιλντόσα και Σέρτακ Σανλί, δύο νέων παικτών των δύο ομάδων, για να μη βάλει λάδι στη φωτιά. Παράλληλα έγραψε με κεφαλαία γράμματα στο κέντρο της εικόνας: “Μια νέα αντιπαλότητα”, ενώ στη λεζάντα ανέφερε: “Αυτό το ζευγάρι έχει την προοπτική να γίνει πολύ ενδιαφέρον φέτος”.

Να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες την 3η αγωνιστική (17 Οκτωβρίου 2023) στην Τουρκία και την 26η στην Ελλάδα (9 Φεβρουαρίου 2024).