Η Ελλαδική ιστοσελίδα Sport24.gr, συνδέει τον Κώστα Πηλέα με τον Πανσερραϊκό τονίζοντας πως ο Κύπριος διεθνής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
Το δημοσίευμα:
«Αρχές Ιουνίου ο γκουρού των μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο είχε αναφερθεί στην περίπτωση του Κώστα Πηλέα του Άρη Λεμεσού.
«Πρώην προϊόν των ακαδημιών της Άρσεναλ και τώρα του Άρη Λεμεσού, ο αριστερός μπακ Κώστας Πηλέας αναμένεται να μετακινηθεί σε κορυφαίο πρωτάθλημα, καθώς ομάδες από την Ευρώπη τον παρακολουθούν. Ο Άρης Λεμεσού κέρδισε το πρωτάθλημα και ο Πηλέας ήταν στην ομάδα της χρονιάς, τώρα ετοιμάζεται για μετακίνηση».
Αυτά είχε γράψει ο Ιταλός ρεπόρτερ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, η ομάδα που κέρδισε τον 24χρονο διεθνή παίκτη είναι ο Πανσερραϊκος!
Οι συζητήσεις των τριών πλευρών (των δύο ομάδων και του ποδοσφαιριστή) βαίνουν καλώς και εκτός απροόπτου ο Πηλέας θα φορέσει τη φανέλα των Λιονταριών κατά την επιστροφή τους στην Super League 1.

Ο παίκτης είχε περάσει από τις ακαδημίες της Άρσεναλ, έπειτα επέστρεψε στην Κύπρο και αγωνίστηκε κατά σειρά στις Ανόρθωση, Ερμή, Εθνικό και πρόσφατα στον Άρη».