Επίσημη κρούση στην Κρίσταλ Πάλας για την απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ, Μάικλ Ολίσε, φαίνεται πως επιχείρησε η Τσέλσι με πρόταση που αγγίζει τα 45 εκατομμύρια ευρώ.
Με «σπασμένα φρένα» συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση η Τσέλσι. Στο Λονδίνο άλλωστε δεν θέλουν να επιβραδύνουν το πρότζεκτ ανοικοδόμησης κάτω από το βλέμμα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο κι έχουν καταλήξει ήδη στον επόμενο στόχο τους για την επιθετική γραμμή.
Ο λόγος για τον 21χρονο δεξί εξτρέμ της Κρίσταλ Πάλας, Μάικλ Ολίσε, με το «RMC» να αποκαλύπτει πως οι Μπλε έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ για τον ντύσουν στα Μπλε.
Την ίδια στιγμή το δημοσίευμα συμπληρώνει πως ο νεαρός Γάλλος επιθετικός τα έχει βρει ήδη με την πλευρά των Λονδρέζων, οι οποίοι θέλουν να κλείσουν το deal το συντομότερο δυνατόν.
Προς το παρόν πάντως η απάντηση της Κρίσταλ Πάλας παραμένει άγνωστη, αν και δεδομένα οι ιθύνοντες του κλαμπ θα προτιμούσαν να τον κρατήσουν για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο στο «Selhurst Park».
Την προηγούμενη σεζόν ο Ολίσε κατέγραψε συνολικά 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Αετών, σημειώνοντας δυο γκολ κι έντεκα ασίστ.