Ο Τόρνικε Σενγκέλια δεν έχει καταφέρει να λύσει το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τη Βίρτους Μπολόνια. Η στάση αναμονής του Παναθηναϊκού και η αντίδραση της Βίρτους Μπολόνια.

Η υπόθεση του Τόρνικε Σενγκέλια έχει ήδη τραβήξει περισσότερο απ ότι περίμεναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τις ενδείξεις μάλιστα, το σίριαλ θα κρατήσει μερικές ακόμη μέρες, αφού η Βίρτους Μπολόνια δεν συναινεί στον “γάμο” των δύο πλευρών.

Οι λόγοι;

Καταρχάς η πρόθεση να λάβει ένα ποσό ως buy out για να αφήσει ελεύθερο τον 32χρονο φόργουορντ. Τα δημοσιεύματα της προηγούμενης εβδομάδας στην Ιταλία έκαναν λόγο για ειλημμένη απόφαση περί διαζυγίου, επειδή η Βίρτους Μπολόνια δεν μπορεί να “σηκώσει” το πολύ μεγάλο συμβόλαιο (περί τα 2.000.000€ του έμπειρου αθλητή). Από την στιγμή όμως που προέκυψε ο μνηστήρας, η Βίρτους Μπολόνια θα επιδιώξει να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Λογικό.

Από εκεί και πέρα, στόχος της Βίρτους Μπολόνια είναι να βρει άμεσα τον διάδοχο του Τόρνικε Σενγκέλια. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, οι ασπρόμαυροι δεν πρόκειται να ανάψουν το πράσινο φως για τη μετακίνηση του “Τόκο” στην Αθήνα, αν πρώτα δεν εντοπίσουν τον παίκτη που θα τον διαδεχτεί.

Στην παρούσα φάση, υπάρχει ο Ακίλε Πολονάρα για το “4” ως παίκτης πρώτης γραμμής. Πλην όμως το front office της Βίρτους Μπολόνια ψάχνει γι ακόμη μια λύση που θα μπορεί να αποτελέσει παράγοντα μείζονος σημασίας για το rotation της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, φαίνεται πως η υπόθεση του Τόρνικε Σενγκέλια θα τραβήξει παραπάνω απ’ ότι υπολόγιζαν στον Παναθηναϊκό, όταν προέκυψε το θέμα. Μέχρι τότε, μόνο υπομονή μπορούν να κάνουν στο ΟΑΚΑ.