Ραντεβού για εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις σήμερα στο Ρέντη για τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Από σήμερα ξεκινά η νέα αγωνιστική περίοδος στον Ολυμπιακό, καθώς είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών για εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις. Το παρών αναμένεται να δώσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και όσοι επιστρέφουν από δανεισμό, ενώ θα απουσιάσουν οι διεθνείς.
Στην πρώτη αυτή συγκέντρωση, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές και να τους δώσει ένα πρώτο στίγμα για τη φιλοσοφία του.
Το παρών αναμένεται να δώσουν οι: Τζολάκης, Ροντινέι, Ανδρούτσος, Ραμόν, Μπα, Σισέ, Ντόη, Μπιέλ, Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Κανέ, Πέπε, Ζινκερνάγκελ, Ονιεκούρου, Φαντιγκά, Ρατζέλοβιτς, Μαντί Καμαρά, Κίτσος, Καρβάλιο, Λοβέρα. Δεν αποκλείεται να βρίσκονται και κάποιοι νεαροί παίκτες από τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες των «ερυθρόλευκων», αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιοι.
Σίγουρα απόντες θα είναι οι διεθνείς, που έχουν εξασφαλίσει κάποιες επιπλέον μέρες άδειας: Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Κούντε, Μπουτούτσι, Χουάνγκ, Ρέαμπτσιουκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα.
Οι Χασάν και Λάιντνερ είναι τραυματίες, ενώ ενοχλήσεις εδώ και καιρό έχει ο Μαντί Καμαρά.
Το επιτελείο του Μαρτίνεθ
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να έχει ένα αρκετά μεγάλο δικό του επιτελείο, το οποίο αποτελείται από πέντε άτομα, ενώ θα έχει και μία ακόμα συνεργάτιδα που θα τον βοηθά σε θέματα επικοινωνίας.
Ο άμεσος συνεργάτης είναι ο Ραούλ Εσπίνολα αποτελεί τον βοηθό του στην άκρη του πάγκου από την πρώτη στιγμή στη Γρανάδα και έπειτα στην Εσπανιόλ. Ο 33χρονος Αλβάρο Γκαρθία είναι αναλυτής που ήταν μαζί του σε Οσασούνα, Γρανάδα και Εσπανιόλ όπως και ο 42χρονο Βίκτορ Μάνουελ Λαφουέντε που έχει τη θέση του προπονητή στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και συνεργάστηκαν στους μικρούς της Σεβίλλης, τη Γρανάδα και την Εσπανιόλ. Ο Αντόνιο Μενγκουάλ είναι προπονητής τερματοφυλάκων και ο φυσιοθεραπευτής Μπενασάρ Σάντσεθ.