Στην ΑΕΛ είναι αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν τον κακό προγραμματισμό της περσινής χρονιάς, με τα αδικαιολόγητα ψηλά συμβόλαια που δόθηκαν, κάτι που δυσκολεύει πάρα πολύ την προσπάθεια της διοίκησης να απαλλαγεί από κάποιους ποδοσφαιριστές ή στην καλύτερη περίπτωση να μειώσει τα συμβόλαια τους.
Οι γαλαζοκίτρινοι στην νέα τους αυτή προσπάθεια συναντούν συνεχόμενα προβλήματα όμως το παλεύουν για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις μέσα στην χρονιά.
Για να γίνει αυτό χρειάζεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεραστούν οι σκόπελοι.
Παρόλες τις δυσκολίες όμως βλέπουμε τον προγραμματισμό να προχωράει και να χτίζεται μια βάση για την νέα χρονιά. Ήδη υπήρξαν ανανεώσεις με την ομάδα και θα ακολουθήσουν και άλλες ενώ πολύ σύντομα θα έχουμε και αποδεσμεύσεις από το υφιστάμενο ρόστερ της ομάδας.
Η ΑΕΛ με βάση αυτά θα κινηθεί  στοχευμένα στο παζάρι για να μπορέσει να ενισχυθεί ελπίζοντας σε ουσιαστικέ επιλογές που θα βοηθήσουν την ομάδα. Ο Χρίστος Χαραλάμπους είναι σε επικοινωνία με πιθανούς στόχους της ομάδας και περιμένει να δει αν θα υπάρξει συμφωνία.

Μιχαήλ Αριστείδου