Ανακοίνωση από τους οργανωμένους της Ομόνοιας.
Αναλυτικά:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΟΧΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!
Όσον αφορά την φυλάκιση του 23χρονου συνοπαδού μας αλλά και γενικά το θέμα φυλάκισης οπαδών, ενημερώνουμε τον κόσμο ότι μετά απο επικοινωνία που είχαμε με την οικογένεια του συνοπαδου μας, απευθυνθήκαμε με επιστολή προς τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και τον Γενικό Εισαγγελέα με την οποία ζητούμε ΑΜΕΣΗ αποφυλάκιση και επανεξέταση της υπόθεσης όπως ακριβώς ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γίνει.
Επίσης, ζητήσαμε συνάντηση με τους αρμόδιους όσον αφορά την βια στα γήπεδα και την αντιμετώπιση των οπαδών από την αστυνομία.
Ο κεντρικος σύνδεσμος μας συμμετείχε με αντιπροσωπεία και στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Λευκωσία στην προσπάθεια μας να σταλεί ηχηρό μήνυμα, όμως δεν μένουμε σ’ αυτό!
Αυτός ο αγώνας θέλει μάχη μέχρι το τέλος! Γι’ αυτό και απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα προς όλο τον φίλαθλο κόσμο να συμμετάσχει στην ειρηνική κινητοποίηση που θα πραγματοποιήσουμε την ερχόμενη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/06 στις 19:00 έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Σε αυτό τον αγώνα καλούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να συμπορευτεί επίσημα μαζί μας!
– ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ –