Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού προβάλει ως υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Πάολο Μαλντίνι στη Μίλαν!

Οι “ροσονέρι” χώρισαν τους δρόμους τους με τον εμβληματικό Πάολο Μαλντίνι, λόγω των έντονων διαφωνιών του Ιταλού legend με τη διοίκηση του συλλόγου για το πώς οραματίζονται το μέλλον του κλαμπ.

Η Μίλαν βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου αθλητικού-τεχνικού διευθυντή και ως βασικός υποψήφιος προβάλει ο Φρανσουά Μοντέστο, σύμφωνα με το “SempreMilan.it”.  Μία πρώτη σκέψη που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να αναβαθμιστεί ο νυν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου, Τζέφρι Μονκάντα.

Το δεύτερο σενάριο ωστόσο φέρνει τον Φρανσουά Μοντέστο υποψήφιο να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή!  «Ο νυν τεχνικός διευθυντής της Μόντσα είναι ο αρχιτέκτονας της ανάπτυξης του γνωστού ελληνικού συλλόγου, Ολυμπιακού. Ο Μονκάντα είναι αυτός που είναι περισσότερο υπέρ αυτής της υποψηφιότητας, καθώς εκτιμά ιδιαίτερα τη δουλειά του 44χρονου συμπατριώτη του», σημειώνει το ρεπορτάζ.  Ένα τρίτο όνομα που “παίζει” είναι του Ίγκλι Τάρε, του Αλβανού αθλητικού διευθυντή της Λάτσιο, ο οποίος θα αποχωρήσει από τους Ρωμαίους μετά από 18 χρόνια. Υπάρχει κι ένα τέταρτο σενάριο, που θέλει μαζί Μοντέστο και Τάρε ως τεχνικό και αθλητικό διευθυντή αντίστοιχα στη Μίλαν, με τον Μονκάντα να διατηρεί τη θέση του ως αρχισκάουτ.