Στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο balla.com.cy ο Ανδρόνικος Κακουλλής μίλησε ανοικτά.
Αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και τι πήγε λάθος για να βρεθεί η Ομόνοια στην 6η θέση χωρίς στόχους στην β’ φάση μιας και ήταν πολύ μακριά βαθμολογικά.

Συνέντευξη στον Χρίστο Χρίστου

-Τι πήγε λάθος στο πρωτάθλημα; «Ένα ρητό λέει ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Κάναμε ένα παιχνίδι για το Σούπερ Καπ που δεν ήμασταν καλοί, είχαμε και το μυαλό στην Ευρώπη και δεν αρχίσαμε καλά το πρωτάθλημα. Δεν είχαμε την σταθερότητα που έπρεπε και διαπίστωσα και μια διαφορά σε σχέση με την σεζόν που φτάσαμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τότε πηγαίναμε και βλέπαμε παιχνίδι με παιχνίδι και όχι το πρόγραμμα που είχαμε τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες. Πηγαίναμε καλά, ξέραμε ότι μπορούσε να φτάναμε μακριά αλλά με τον τρόπο τους οι άνθρωποι γύρω από την ομάδα μας κρατούσαν συγκεντρωμένους. Τώρα βλέπαμε ένα πρόγραμμα λίγο πιο μακροπρόθεσμο και πως θα το διαχειριστούμε. Ίσως να ήταν και αναγκαίο από την στιγμή που είχαμε την Ευρώπη αλλά δεν το λέω σαν δικαιολογία. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν δικαιολογία η Ευρώπη, έπρεπε να βρούμε τον τρόπο να το διαχειριστούμε καλύτερα όλο αυτό».

-Έγινε τρίτη αλλαγή προπονητή σε ένα σημαντικό σημείο; «Είναι πάντα δύσκολες οι αλλαγές οι προπονητών. Στην τελευταία αλλαγή προπονητή και με τον ερχομό του ο κόουτς Αυγουστή κατάφερε να ανεβάσει την ψυχολογία αλλά το σημαντικότερο να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση. Παίζαμε αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και έπρεπε στο Κύπελλο να ανάψει και πάλι ο διακόπτης και το πετυχαίναμε. Δεν είναι εύκολο αυτό, θέλει σωστή διαχείριση. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο στα ματς πρωταθλήματος και μετά το μυαλό πήγαινε στο Κύπελλο. Όχι αυτό κάθε αυτό αλλά και ο προπονητής έκανες τις αλλαγές για να δώσει ανάσες, για να ξεκουράσει κάποιους που το χρειάζονταν, ενώ πολλές φορές θυσιάστηκαν παίκτες να μείνουν εκτός για να είμαστε όλοι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή».