Το γεγονός ότι δεν προέκυψαν οι τελικές εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Όμρι Άλτμαν στη Χάποελ Τελ Αβίβ, μόνο τυχαίο δεν είναι. Ούτε επίσης τα τελευταία δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα.
Το ότι ο 29χρονος επιθετικός δεν πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, είναι εμφανές ότι έβαλε σε σκέψεις τη Χάποελ. Από τη μία θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον παίκτη, λόγω και της σύνδεσής του με τον κόσμο, από την άλλη όμως θέλει να εξασφαλιστεί, σε περίπτωση που προκύψει εκ νέου το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στη μέση.
Πέραν του ότι προτίθεται να βάλει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του, σε περίπτωση που υποστεί ξανά τον ίδιο τραυματισμό, φαίνεται ότι επιδιώκει να ρίξει το ποσό που θα πληρώσει στην ΑΕΚ για την υλοποίηση της μεταγραφής του.
Η αρχική συμφωνία έφτασε σε ένα ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ, όμως με τα νέα δεδομένα, η Χάποελ θέλει να πληρώσει λιγότερα. Το ερώτημα είναι ποια στάση θα κρατήσει η ομάδα της Λάρνακας, η οποία πάντως, επί του παρόντος, δεν φαίνεται ιδιαίτερα «ζεστή» για να ρίξει τις απαιτήσεις της.
Το θέμα βέβαια τείνει να γίνει σήριαλ κι αυτό δεν είναι καλό ούτε για την ίδια την ΑΕΚ. Ο Τσάβι Ρόκα κάνει προγραμματισμό έχοντας στο μυαλό του πως ο Άλτμαν δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ τη νέα σεζόν, ωστόσο το πλάνο θα αλλάξει αν διαφοροποιηθούν τα δεδομένα με τη Χάποελ Τελ Αβίβ…

Ανδρέας Βεντούρης