Μία δύσκολη σεζόν ολοκληρώθηκε για τη Γιουβέντους. Η Γηραιά Κυρία δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο, ενώ βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής λόγω οικονομικού σκανδάλου και δέχθηκε αφαίρεση βαθμών που την έστειλε ουσιαστικά στο Conference για την επόμενη σεζόν.

Ένας από τους λίγους που δικαίωσαν τις προσδοκίες στη φετινή Γιούβε, ήταν ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις, ωστόσο πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, αποχαιρετώντας μέσω social media τους Ιταλούς.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Έφτασα στο τέλος μίας δύσκολης και περίπλοκης διαδρομής. Φεύγω με την ηρεμία κάποιου που έδωσε τα πάντα για να βοηθήσει τον σύλλογο να συνεχίσει να κερδίζει τίτλους, αλλά δεν ήταν δυνατό. Φεύγω με την πικρή γεύση ότι δεν τα κατάφερα, αλλά με την ευτυχία να φέρω μαζί μου πολλούς φίλους από αυτό το υπέροχο αποδυτήριο στο οποίο ήμουν μέρος. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου για τη στοργή που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, ένιωθα πάντα σαν στο σπίτι μου. Ένα μεγάλο χαιρετώ όλους τους παίκτες της Γιουβέντους για την καθημερινή τους στοργή. Μια μεγάλη αγκαλιά. Σας κουβαλάω στην καρδιά μου».