Η αγωνία στο διοικητικό έλαβε τέλος στην Ομόνοια (αν και απομένει η έγκριση των μελών στην Γενική Συνέλευση), με το Δ.Σ. του σωματείου να συμφωνεί ομόφωνα με τον Σταύρο Παπασταύρου, σε σχέση με νέα συμφωνία για διαχείριση του ποδοσφαιρικού.
Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας και τι ακριβώς αυτή προνοεί, θα αναλυθούν στα μέλη στη ΓΣ που θα οριστεί σε περίπου 15 μέρες (δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα με βάση το καταστατικό).
Ο κ. Παπασταύρου, αναμένεται να αναλάβει εκ νέου τα ηνία, αλλά δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής, αν θα θελήσει να τοποθετηθεί ξανά, μετά την σημαντική αλλαγή που έχει σημειωθεί στο όλο σκηνικό…
Αύριο Δευτέρα αρχίζουν τα εργομετρικά και οι προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν και έχουν κληθεί να παρευρίσκονται όλοι όσοι έχουν συμβόλαιο, με εξαίρεση ορισμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν πάρει επιπλέον άδεια, για μερικές ακόμη μέρες.
Η νέα βδομάδα αναμένεται να φέρει εξελίξεις στα μεταγραφικά, με τον Σωφρόνη Αυγουστή, να χρειάζεται επιπλέον ποιοτικές επιλογές, ειδικά σε συγκεκριμένες θέσεις και να έχει αυτούς τους ποδοσφαιριστές στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία.