Δημοσίευμα από την Δανία αναφέρει πως ο Άρης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου εξτρέμ από την Μίντιλαντ.
Οι Δανοί εξακολουθούν να μπλέκουν τον Άρη για την απόκτηση του Πιόνε Σίστο παρότι ένα τέτοιο σενάριο φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο λόγω των οικονομικών δεδομένων. Το κόστος μιας πιθανής μεταγραφής κοστολογείται στα 1 εκατομμύρια ευρώ κάτι που δεν τίθεται να δοθεί από τον Άρη. Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της tipsbladet αναφέρει «η Μίντιλαντ θα δει αν μπορεί να παραχωρήσει τον Πιόνε Σίστο. Το τίμημα για τον 28χρονο είναι στο ένα εκατομμύριο ευρώ καθώς εκεί ήταν οι προσφορές των Μπεσικτάς, Μάλμε οι οποίες είχαν καταθέσει προσφορές στην αρχή της χρονιάς. Ενδιαφέρον έχει επίσης η Κόνιασπορ αλλά και ο Άρης από την Ελλάδα».
Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι αλλά σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο Σίστο με την Μίντιλαντ θα μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε άλλη ομάδα από τον Ιανουάριο για να αποχωρήσει ως ελεύθερος, κάτι που δεν επιθυμεί η Δανέζικη ομάδα καθώς δεν θα έχει κανένα κέρδος.
Τη φετινή χρονιά ο 28χρονος Δανός αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια έχοντας πέντε γκολ και μια ασιστ. Υπενθυμίζουμε πως η Μίντιλαντ τον πούλησε στην Θέλτα το καλοκαίρι του 2016 ξοδεύοντας 6 εκατομμύριά ευρώ, αλλά τον πήρε ξανά πίσω τον Σεπτέμβριο του 2020 βγάζοντας από τα ταμία της 2,5 εκατομμύρια ευρώ.