Τελείωσε ένα μεγάλο εμπόδιο (βλέπε τεχνική ηγεσία) όμως έχουν ακόμα πολλά να αντιμετωπίσουν και να ξεπεράσουν οι διοικούντες.
Ο Σα Πίντο, αναμένεται να ζητήσει 3-4 βασικές μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ κάτι που σημαίνει ότι η διοίκηση θα πρέπει να βρει τρόπο να ικανοποιήσει την επιθυμία του Πορτογάλου.
Παράλληλα, τρέχει…πραγματικό μαραθώνιο για να βρει χρήμα, ώστε οι ποδοσφαιριστές επιστρέφοντας στην Κύπρο, να δουν τις εκκρεμότητες να μειώνονται στο καλύτερο δυνατό σημείο, για να αρχίσουν προετοιμασία, μακριά από άλλες σκέψεις.
Επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι θα καταβληθεί μέρος των χρημάτων, πριν αρχίσει προετοιμασία και ένα άλλο μέρος προτού μπουν στο αεροπλάνο για να το εξωτερικό και συγκεκριμένα για το αθλητικό κέντρο στη Βουλγαρία, όπου και φέτος θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο, στην παρουσία και του Κίνγκσλει Σαρφό.
Αναφορικά με τις μεταγραφικές προσθήκες, αναμένεται να αντικατασταθεί ο Καρώ με τον Καραμανώλη.
Η συμφωνία ΑΠΟΕΛ-Καρώ-ΟΦΗ απαλλάσσει τη διοίκηση στην πληρωμή χρημάτων που είχε να δίνει στο διεθνή αμυντικό και η πιθανή μεταγραφή Καραμανώλη, βάζει  στο ρόστερ ένα Κύπριο ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό με πολύ πιο χαμηλό κόστος από τον Καρώ.
Στα υπόλοιπα θέματα, συνεχίζονται οι επαφές με ποδοσφαιριστές για να αλλάξουν οι οικονομικοί όροι στα συμβόλαια όπως έγινε με τον Ντβάλι.
Δεν προέκυψε καμία εξέλιξη με τους δύο Κύπριους που έμειναν ελεύθεροι (βλέπε Εφραίμ-Γουίλερ).
Η παραμονή τους στον Αρχάγγελο εξαρτάται αποκλειστικά από το οικονομικό και κατά πόσο θα δεχθούν την πρόταση της διοίκησης.