Πάνω από 50 χιλ. οπαδοί της Νάπολι θα βρεθούν στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» για να δουν σε γιγαντοοθόνες το εκτός έδρας ματς με την Ουντινέζε, με σκοπό να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Νάπολι γκέλαρε την περασμένη αγωνιστική με τη Σαλερνιτάνα (1-1) και η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πήρε αναβολή μερικών ημερών. Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν πως στην εμβόλιμη αγωνιστική (σήμερα και την Πέμπτη) οι «παρτενοπέι» θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του σκουντέτο, είτε κερδίζοντας οι ίδιοι την Ουντινέζε εκτός έδρας, είτε με τη Λάτσιο να έχει απώλεια εντός απέναντι στη Σασουόλο.

Οι Ναπολιτάνοι λοιπόν θα ζήσουν την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος στο… σπίτι τους. Διότι θα μαζευτούν στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και θα το γεμίσουν ασφυκτικά, ώστε να δουν το ματς με την Ουντινέζε σε γιγαντοοθόνες.

Ήδη υπάρχει sold-out από τους φιλάθλους, με περισσότερους από 50 χιλιάδες οπαδούς να δίνουν το παρών στο «Ντιέγκο Μαραντόνα». Έχουν πληρώσει άπαντες, μάλιστα, το ποσό των 5 ευρώ και τα έσοδα, όπως ανακοίνωσε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, θα διατεθούν για καλό σκοπό σε ίδρυμα της πόλης.