Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

-Για την ισοπαλία με τον Άρη: «Το κρίμα και η απογοήτευση ήταν γιατί κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση στα πλέι οφ. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Βάλαμε μεγάλη πίεση στον Άρη, το δεύτερο ημίχρονο παιζόταν στην περιοχή του. Ήρθε η αποβολή, μείναμε με δέκα κι εκεί δυσκόλεψε το έργο μας. Αυτή τη φορά ήταν πάρα πολύ καλή η παρουσία μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Με τα υποθετικά σενάρια δεν προχωράς. Οφείλεις να δεις την ρεαλιστική κατάσταση. Είμαστε όλες οι ομάδες στην…πρίζα. Τα πάντα είναι ρευστά».

-Για τη συνέχεια: «Δεν μπορείς να δεις πέραν από το επόμενο παιχνίδι. Είναι πολύ ρευστό το σκηνικό. Με μια νίκη κάνεις το πλέον αποφασιστικό βήμα για την Ευρώπη, με ήττα κινδυνεύεις να χάσεις τα πάντα. Μετράει μόνο το επόμενο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε το ΑΠΟΕΛ, ο νικητής σ’ αυτό το παιχνίδι, αν υπάρξει, θα παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση των στόχων του. Ο χαμένος θα δυσκολέψει πολύ το έργο του κι αυτό δεν το θέλουμε. Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε ούτε ρέντα, το είπε και ο προπονητής μας. Ο αγώνας με τον Άρη είναι οδηγός για μας ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Για να πάρουμε το πρωτάθλημα θα πρέπει να νικήσουμε τα τελευταία τρία παιχνίδια και ο Άρης να κάνει δύο ήττες, είναι το μοναδικό σενάριο».

 -Τα αγωνιστικά: «Νομίζω θα είναι τα ίδια δεδομένα, συν την απώλεια του Άνχελ Γκαρσία που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Άρη. Εκτός θα είναι οι Άλτμαν κι Εγγλέζου».