Άκρως σημαντική αναμένεται να είναι η αυριανή (3/5) γενική συνέλευση του σωματείου ΑΕΛ. Θέμα της θα είναι η ενημέρωση των μελών για τις επαφές που έγιναν όσο αφορά την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας από την στιγμή που δεν ανανεώθηκε η συμφωνία διαχείρισης με την ποδοσφαιρική εταιρεία.
Το ΔΣ του σωματείου αναμένεται να ενημερώσει για όλες τις επαφές που έχουν γίνει και το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και εμπρός. Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας όπως όλα δείχνουν θα αλλάξει χέρια μετά από μια 15ετία διαχείρισης από τον Ανδρέα Σοφοκλέους και θα μπει σε καινούργια μονοπάτια. Το αν θα παρουσιαστεί κάποια καταρχήν συμφωνία με επενδυτή ή όχι αυτό δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη, και θα πρέπει οι οπαδοί να περιμένουν μέχρι την Γενική Συνέλευση για να το μάθουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι βάση καταστατικού, τα μέλη της ΑΕΛ πιθανόν να κληθούν σε ψηφοφορία για να εγκριθεί η οποιαδήποτε πρόταση διαχείρισης τους παρουσιαστεί.
Αγωνιστικά η ομάδα κάνει διαχείριση ενόψει του τελικού με τον Χρίστο Χαραλάμπους να έχει στρωθεί στην δουλειά προς βελτίωση των αδυναμιών της ομάδας. Η ΑΕΛ έχει αρκετές μέρες να προετοιμαστεί για το σπουδαίο ραντεβού και στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη για αν διεκδικήσει τον τίτλο.

Αριστείδου Μιχαήλ