Η Μπάγερν δεν είναι διατεθειμένη να «κάψει» το χαρτί του Σαντιό Μανέ παρά το πειθαρχικό παράπτωμά του μετά το φινάλε του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Τόμας Τούχελ να τον υπερασπίζεται στη συνέντευξη Τύπου της Μεγάλης Παρασκευής.
Ο Σαντιό Μανέ διέπραξε ένα σοβαρό λάθος στο φινάλε του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ, αφού τσακώθηκε με τον Λιρόι Σανέ και τον χτύπησε με γροθιά στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από την διοίκηση της Μπάγερν.
Συγκεκριμένα, έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα πρωταθλήματος με την Χόφενχαϊμ ενώ αναμένεται να πληρώσει και πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ, με τον Τόμας Τούχελ να σπεύδει πάντως να υπερασπιστεί τον παίκτη του μέσω συνέν συνέντευξης που παραχώρησε την Μεγάλη Παρασκευή:
«Είμαι ο πρώτος που θα τον υπερασπιστεί. Τον ξέρω πάρα πολύ καιρό. Ξέρω το περιβάλλον του, τον ξέρω ως έναν κορυφαίο επαγγελματία. Δεν ήταν ποτέ ένοχος για κάτι. Όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ένα λάθος», τόνισε ο έμπειρος προπονητής, και πρόσθεσε αναφορικά με τον αρχηγό της εθνικής Σενεγάλης:
«Ίσως δεν πρέπει να σκέφτεται τόσο πολύ. Διστάζει και αργεί να αντιδράσει, για αυτό το λόγο φαίνεται πως είναι μισό βήμα πίσω. Θέλουμε μέσα από την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που του έχουμε να τον φτάσουμε εκεί που ήταν. Ήταν ένας κορυφαίος σκόρερ στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου».
Όσον αφορά για τη ρεβάνς με την Σίτι, που η Μπάγερν καλείται να κάνει μία τεράστια υπέρβαση αν θέλει να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League ανατρέποντας το 0-3, είπε: «Είναι σημαντικό να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Τίποτα δε είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο.
Αισθάνομαι πως διψάμε για εκδίκηση. Χρειάζεται όμως να πηγαίνεις βήμα βήμα για να φτάσεις στην κορυφή. Θέλουμε καλή ατμόσφαιρα και ποιότητα στην προπόνηση και το έχουμε αυτό».