Ο ιδιοκτήτης της Λιντς, Αντρέα Ραντιτσάνι σκέφτεται να την πουλήσει σε Αμερικανούς επιχειρηματίες, ώστε να γίνει το αφεντικό της Ίντερ!
Την πρόθεση του Αντρέα Ραντριτσάνι να πουλήσει την Λιντς σε περίπτωση που εξασφαλίσει την παραμονή της στην Premier League στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες των San Francisco 49ers και να αγοράσει την Ίντερ αποκαλύπτει το Bloomberg.
Σύμφωνα με την συγκεκριμένη πηγή, ο Ιταλός επιχειρηματίας είναι αποφασισμένος να μπει πολύ γερά για την εξαγορά των νερατζούρι, για την οποία είναι διατεθειμένος να δώσει 1,1 δις δολάρια, πολλά εκ των οποίων θα έρθουν από την πώληση της Λιντς, την οποία απέκτησε το καλοκαίρι του 2017.
Για την Ίντερ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την εταιρία Investcorp (με έδρα το Μπαχρέιν) που είχε ενδιαφερθεί πέρσι και για την Μίλαν, με τους Κινέζους ιδιοκτήτες των νερατζούρι να βγάζουν στο σφυρί τον σύλλογο που από την εποχή της πανδημίας και μετά συσσωρεύει χρέη, αποτέλεσμα των πεσμένων τηλεοπτικών εσόδων και της κατακόρυφης αύξησης των μισθολογικών εξόδων του συλλόγου.