Εκατοντάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο έχουν «ανοίξει» τη δική τους σελίδα στο OnlyFans, ανεβάζοντας διαφορετικό περιεχόμενο, με πολλούς από αυτούς να κερδίζουν απίστευτα χρηματικά ποσά μηνιαίως.
Πόσα χρήματα όμως θα έβγαζαν διάσημοι ποδοσφαιριστές αν αποφάσιζαν να μπουν στον κόσμο του OnlyFans;
Την απάντηση δίνει το SeatPick, που χρησιμοποίησε για την έρευνα του το «Cam Model Agency» και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά για τους Μοχάμεντ Σαλάχ, Έρλινγκ Χάαλαντ και Ριτσάρλισον.
Λίγοι είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν τι είναι το OnlyFans. Πρόκειται για μια συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου, όπου οι δημιουργοί κάθε σελίδας κερδίζουν χρήματα από τους χρήστες που εγγράφονται στο περιεχόμενο τους. Σίγουρα, η συγκεκριμένη συνδρομητική υπηρεσία είναι περισσότερο γνωστή για τη χρήση της από άτομα της βιομηχανίας ταινιών για ενήλικες ή για όσους δημοσιεύουν παρόμοιο περιεχόμενο. Ωστόσο, μπορεί κάποιος να δημιουργήσει σελίδα, ανεβάζοντας εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο, κερδίζοντας εξίσου τεράστια χρηματικά ποσά.
Σύμφωνα λοιπόν με το SeatPick, αν ο Μοχάμεντ Σάλαχ αποφάσιζε να δημιουργήσει σελίδα στο OnlyFans με περιεχόμενο που θα είχε ως θέμα για παράδειγμα την υγεία, τη φυσική κατάσταση ή τις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, θα κέρδιζε περισσότερα από £7 εκατομμύρια το μήνα. Η έρευνα βασίστηκε στη μεγάλη δημοφιλία του Αιγύπτιου στα Social Media και περισσότερο στο Instagram, όπου ακολουθείται από περισσότερους από 58 εκατομμύρια χρήστες. Κάτι που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει προς όφελος του, προκειμένου να βγάζει αμύθητα ποσά.
Υπολογίζεται ότι ο Σαλάχ παίρνει από τη Λίβερπουλ £350,000 την εβδομάδα, ένα ποσό που τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ. Δέκα παιχνίδια πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι η χειρότερη σεζόν του στη Λίβερπουλ, από τότε που αποκτήθηκε από την ομάδα το 2017. Μάλιστα η απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να τον αφήσει στον πάγκο στο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι, ενισχύει τις φήμες που θέλουν τους δύο άντρες να βρίσκονται στα μαχαίρια. Και ενώ ο ατζέντης του 30χρονου ποδοσφαιριστή αρνείται τις φήμες ότι θέλει να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, τα δημοσιεύματα για την αποχώρηση του πληθαίνουν, με την Μπαρτσελόνα να έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του.
Σύμφωνα με την έρευνα του SeatPick, τεράστια χρηματικά ποσά θα μπορούσαν να κερδίζουν από το OnlyFans οι Έρλινγκ Χάαλαντ και Ριτσάρλισον. Ο Νορβηγός σούπερ σταρ θα μπορούσε να κερδίζει 3,3 εκατομμύρια λίρες κάθε μήνα, ενώ ο Βραζιλιάνος άσος 2,8 εκατομμύρια λίρες κάθε 28 ημέρες. Το OnlyFans δεν είναι η πρώτη φορά που… εμπλέκεται με το ποδόσφαιρο, καθώς πρόσφατα διάσημο μοντέλο με σελίδα στη συγκεκριμένη συνδρομητική υπηρεσία, γνωστοποίησε ότι σε περίπτωση που η Νάπολι κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ θα κάνει κάτι… τρελό.
Πρόκειται για την 33χρονη Ιταλίδα, Πάολα Σαουλίνο, η οποία σε συνέντευξη της στην Daily Star, δήλωσε ότι σε περίπτωση που η Νάπολι κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, θα θα κάνει γυμνή, παρέλαση στην οροφή ενός ανοικτού λεωφορείου στη Νάπολη: «Μπορώ να αποκαλύψω στους αναγνώστες της Daily Star ότι θα κάνω κάτι τρελό και θα πανηγυρίσω την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, κάνοντας γυμνή παρέλαση στην κορυφή ενός ανοικτού λεωφορείου στη Νάπολη. Είναι κάτι που μπορώ να κάνω και που μπορώ να αντέξω οικονομικά. Δεν νομίζω, το να νοικιάσεις ένα λεωφορείο να είναι το πιο ακριβό πράγμα στον κόσμο. Ίσως με 3,000 ευρώ θα το κάνω και θα επικοινωνήσω με ανθρώπους που μπορούν να μου νοικιάσουν το λεωφορείο ή που μπορούν να μου παρέχουν την υπηρεσία».
Συνεχίζοντας δήλωσε: «Δεν θα φοβόμουν καμία αγγλική ομάδα. Οι Άγγλοι οπαδοί πάντα νομίζουν ότι οι αγγλικές ομάδες είναι οι καλύτερες στον κόσμο. Ειλικρινά, μόνο η Σίτι με κάνει να φοβάμαι λίγο, αλλά είναι απίστευτο αυτό που κάνουμε στο ιταλικό πρωτάθλημα. Η Νάπολι μπορεί να εδραιωθεί στους πιο σημαντικούς συλλόγους στον κόσμο έπειτα από χρόνια. Το αξίζουμε και το δικαιούμαστε».