Ο Μάρκο Ρόις έχει δείξει πολλές φορές πόσο αγαπάει την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Με πράξεις και όχι λόγια. Αυτό φαίνεται πως θα συμβεί και πάλι πολύ σύντομα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Bild».

Σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει επαφές εδώ και καιρό. Αυτές έχουν προχωρήσει ήδη αρκετά και το μόνο που έχει απομείνει είναι το τυπικό της υπόθεσης, ώστε να «κλείσει» και αυτό για τα καλά.

Ο Μάρκο Ρόις τα τελευταία χρόνια, παρά τους συνεχόμενους και πολλούς τραυματισμούς του, έχει το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός όταν αγωνίζεται με το ταλέντο και την ποιότητα που διαθέτει κάνει τη διαφορά. Ειδικά φέτος!

Και εκτός αυτού θέλει να είναι το καλό παράδειγμα. Να είναι αυτός που θα βγαίνει πάντα μπροστά πρώτος! Γι’ αυτό τον λόγο και δεν έχει πρόβλημα να χάσει ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των χρημάτων παίρνει.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Bild» ο Μάρκο Ρόις είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μπορούσια Ντόρτμουντ που θα έχει ισχύ μέχρι και το τέλος του 2024. Παράλληλα, οι δύο πλευρές σκέφτονται από τώρα τι θα συμβεί όταν και εφόσον ο Γερμανός μεσοεπιθετικός θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Παράλληλα, οι οικονομικές του απολαβές από τα 12 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο θα πέσουν στα επτά. Μία γενναία απόφαση από έναν παίκτη που έχει αρνηθεί κατά το παρελθόν πολλές φορές προτάσεις που ήταν ανώτερες στο οικονομικό κομμάτι από τα χρήματα που μπορούσε να του προσφέρει η γερμανική ομάδα.

Άλλωστε ο Μάρκο Ρόις ήταν και παραμένει ένας από τους τελευταίους ρομαντικούς που υπάρχουν στα ευρωπαϊκά γήπεδα ακόμη και αυτή την εποχή, όπου όλα κυλάνε και έχουν να κάνουν γύρω από τα χρήματα και το κέρδος!