Η ΚΕΔ έκανε γνωστούς τους διαιτητές της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League με τους Elite Τομπίας Στίλερ και Ντάνι Μάκελι από Γερμανία και Ολλανδία αντίστοιχα να ορίζονται στα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στην OPAP Arena και ΆρηςΟλυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ο οποίος επίσης είναι στη λίστα των Elite ρέφερι της UEFA ορίστηκε στην αναμέτρηση της Μαγνησίας ανάμεσα στο Βόλο και τον Παναθηναϊκό.
Ο Στίλερ έχει βρεθεί και στο παρελθόν στην Ελλάδα καθώς έχει διαιτητεύσει παιχνίδια τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της ΑΕΚ ενώ και το 2020 είχε σφυρίξει στην αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τη Super League πριν από δυόμιση χρόνια. Ο Γερμανός ρέφερι έχει βρεθεί τρεις φορές στη χώρα μας και έχει διευθύνει τις αναμετρήσεις ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1, ΟλυμπιακόςΑΕΚ 4-1.
Και ο Ολλανδός Ντάνι Μάκελι είναι ένας διαιτητής που έχει βρεθεί αρκετές φορές στη χώρα μας και για παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα έχει σφυρίξει πέντε ακόμα ματς (ΑΕΚΟλυμπιακός 2-3, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-2 (τελικός Κυπέλλου), ΟλυμπιακόςΑΕΚ 3-0, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-0 και ΆρηςΑΕΚ 2-2 Κύπελλο).

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ:
Διαιτητής: Τομπίας Στίλερ (Γερμανία)
Βοηθοί: Κριστιάν Γκίτελμαν (Γερμανία), Ρόμπερτ Κέμπτερ (Γερμανία)
4ος: Πέτρος Τσαγκαράκης
VAR: Πασκάλ Μούλερ (Γερμανία)
AVAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής
ΆρηςΟλυμπιακός
Διαιτητής: Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία)
Βοηθοί: Χέσελ Στέγκστρα (Ολλανδία), Βαν Ντε Βρις (Ολλανδία)
4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης
VAR: Ρομπ Ντιέπερινκ (Ολλανδίας)
AVAR: Βασιλείος Νικολακάκης
Βόλος – Παναθηναϊκός
Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς, Δημήτριος Λαζαρίδης
4ος: Γεώργιος Τζοβάρας
VAR: Βασίλειος Φωτιάς
AVAR: Αθανάσιος Κόλλιας