Επική ανατροπή για τη Μόντσα που κέρδισε τη Φιορεντίνα με 3-2 κι ενώ έχανε με 2-0 ως το 26ο λεπτό. Στον ένα βαθμό πλέον η διαφορά των δύο ομάδων.

Στο 8ο μόλις λεπτό ο Κουαμέ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπιράγκι, έκανε το 0-1 ενώ στο 11’ ο Καμπράλ έπιασε φοβερό ψαλιδάκι αλλά ο Ίτσο έσωσε στη γραμμή. Τελικά στο 13ο λεπτό ο Ντοντό έκανε κάτι σαν σουτ από δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Σαπονάρα που γύρισε από κοντά και πλάσαρε για το 0-2.

Στο 22ο λεπτό ο Τεράτσιανο έσωσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Καλντιρόλα ενώ στο 26’ ο Καπράρι έκανε φοβερή ενέργεια και σουτ από αριστερά, οι Τεράτσιανο απέκρουσε αλλά η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Μπιράγκι και κατέληξε στα δίχτυα των «βιόλα» για το 1-2.

Στο 38ο λεπτό το νέο σουτ του Καπράρι πέρασε ελάχιστα έξω και στο 43’ μετά από βολέ του Ντι Γκρεγκόριο, ο Μότα χώθηκε ανάμεσα σε Μαρτίνες και Τεράτσιανο και πλάσαρε για το 2-2. Μάλιστα στο 45+3’΄μετά από κόρνερ ο Πεσίνα σκόραρε από κοντά αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Ιταλός διεθνής είχε κατεβάσει την μπάλα με το χέρι.

Στο 51ο λεπτό ο Κολπάνι πλάσαρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι ενώ στο 57’ ο Άμραμπατ έκανε πέναλτι στον Μότα και ο Πεσίνα διαμόρφωσε το 3-2 από τα 11 μέτρα. Στο 66ο λεπτό ο Ντι Γκρεγκόριο είπε όχι σε σουτ του Ντοντό και στο 84’ ο Καλντιρόλα είχε δοκάρι.

ΜΟΝΤΣΑ: Ντι Γκρεγκόριο, Ίτσο (87’ Μαρλόν), Καλντιρόλα, Πάμπλο Μαρί, Κάρλος Αουγούστο, Ροβέλα, Πεσίνα (68’ Ματσίν), Κολπάνι (68’ Ντονάτι), Τσιουρία, Καπράρι (78’ Πετάνια), Μότα (87’ Βαλότι)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μαρτίνες, Μπιράγκι, Ντοντό (80’ Τέρζιτς), Μιλένκοβιτς, Σαπονάρα (59’ Σοτίλ), Μπαράκ (59’ Καστροβίλι), Άμραμπατ (71’ Ντάνκαν), Μαντραγκόρα (71’ Γιόβιτς), Καμπράλ, Κουαμέ