Όλα όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουΐς Όλτρα, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Πάφος FC, στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την 4η αγωνιστική της β’ φάσης.
Αναλυτικά:
«Δεν ξέρω, δεν έχω τι να πω. Θέλω να απολογηθώ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ντροπή. Ήταν καταστροφική βραδιά. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα αλλά για εμένα είναι η εικόνα που βγάζουμε. Όποτε προηγείται ο αντίπαλος δεν μπορούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Χαρακτηριστικό ήταν το πρώτο μέρος που χάναμε 2-0 με τον αντίπαλο να μην έχει καθόλου κατοχή και αυτό λέει πολλά για την εικόνα μας, δεν ξέρω τι να πω. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος και πρέπει να βρω τις λύσεις. Με αυτό το πρόσωπο δεν θα μπορέσουμε να πάμε στην Ευρώπη τη νέα σεζόν».
Για το ότι πλησιάζουν οι Πάφος FC και Απόλλων: «Πάντα κοιτάζω την κορυφή και όχι την 4η θέση. Όπως είπα με αυτή την εικόνα δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα είναι καταστροφικό. Δεν είναι θέμα το ότι μείωσαν τη διαφορά Πάφος FC και Απόλλων. Εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας. Δεχθήκαμε 10 γκολ στα τρία τελευταία ματς. Πρέπει να δουλέψουμε για να εμφανιστούμε καλύτεροι».