Ανακοίνωση από τη Θύρα 9, η οποία τονίζει μέσα σε άλλα πως ότι κι αν γίνει θα είναι νικητές και «ότι φοβούνται θα το πάθουν».
Αναλυτικά:
«Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ – δύσκολος δρόμος.
Πολύ μακρύς αδερφέ μου.
Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος.
«Κάποτε θ’ ανταμώσουμε στους λόφους του ήλιου. Μην ξεχνάς. Περπάτα»…
Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,
“Μέρες παράξενες, θαυμάσιες μέρες.” Μέρες τις οποίες γουστάρουμε και ζούμε για αυτές. Μετράμε ώρες πλέον μακριά από τον αγώνα της χρονιάς.
Βρισκόμαστε αισίως μόλις δύο βήματα πριν από την επίτευξη ενός στόχου που έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας για όσους δεν μας γνώριζαν. Εμείς όμως αποδείξαμε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, όταν είσαι ρεαλιστής αλλά πολεμάς για το αδύνατο, όταν έχεις όραμα, θέληση, πάθος, ομάδα και ΛΑΟ ανυπότακτο, στρατό ονειροπόλων που είναι αήττητος.
Γιατί εμείς είμαστε νικητές ότι κι αν γίνει. Γιατί πλέον η επιτυχία για μας δεν μετριέται με νίκες και ήττες, αλλά με το ότι μέρα με την μέρα το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ΘΥΡΑ 9, γίνεται όλο και πιο ισχυρό, πιο λαοφιλές, γίνεται φόβος και τρόμος για κάθε αντίπαλο όπως αρμόζει στην ιστορία που κουβαλά.
Απομένουν μόλις 2 μέρες για τον πιο καθοριστικό και κρίσιμο αγώνα της χρονιάς για τον οποίο είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε μέχρι εσχάτων σε κερκίδα και γήπεδο για να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε. Ξέρουν οι πάντες ότι εδώ που φτάσαμε, εμείς στην πραγματικότητα δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε. Άλλοι όμως έχουν χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο τους. Γιατί ήρθαμε από άλλη εποχή και τους χαλάμε την γιορτή. Γιατί μπήκαμε στα ρουθούνια τους και γκρεμίζουμε το σάπιο τους κατεστημένο. Γι’ αυτό πασχίζουν να κάνουν τα πάντα για να μην διαλυθεί η παράγκα που έχουν στήσει.
Ένας αγώνα που θα έπρεπε να είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο καθώς αναμένεται να υπάρξει ρεκόρ προσέλευσης ίσως όλων των εποχών για την β κατηγορία, από κάποιους έχει μετατραπεί σε πολεμικό κλίμα με συνεχείς προκλήσεις και παράλογες απαιτήσεις για τους όρους διεξαγωγής του αγώνα. Έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι έχουν ήδη χάσει και γελοιοποιούνται όλο και περισσότερο μέρα με την μέρα.
Είναι πραγματικά κρίμα ένα σωματείο που ιδρύθηκε σε δύσκολα χρόνια από ανθρώπους του λαϊκού κινήματος, να έχει καταντήσει έρμαιο αλλότριων συμφερόντων, να υπηρετεί το σάπιο σύστημα και να έχουν σαν αφεντικά αυτούς που λυμαίνονται εδώ και δεκαετίες το κυπριακό ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα. Ένα ποδοσφαιρικό σωματείο χωρίς καμιά ουσιαστική λαϊκή στήριξη, που όμως έχει προϋπολογισμό εκατομμυρίων και επιχειρεί να εξαγοράσει τους πάντες. Που οι κόκκινοι φάκελοι στα παιχνίδια τους, είναι περισσότεροι από τις κόκκινες κάρτες που παίρνουν σε μια σεζόν οι ποδοσφαιριστές τους.
Αυτοί λοιπόν είχαν το θράσος να ζητούν κάτι το πρωτοφανές και ανήκουστο. Να μην γίνει ο αγώνας στην έδρα μας γιατί δήθεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας. Σε αυτά έχει απαντήσει ξεκάθαρα το σωματείο μας και δεν χρειάζεται να επεκταθούμε, πέραν από το ότι θα είναι πραγματικά άλλο ένα σκάνδαλο αν είχε γίνει κάτι τέτοιο.
Ξέρουμε όμως πολύ καλά γιατί φοβούνται. Γιατί στο γήπεδο αυτό μπάλα παίζει ο ΛΑΟΣ, εδώ οι αγώνες κρίνονται στο γήπεδο και όχι πίσω από κλειστές πόρτες με διαπλεκόμενους παράγοντες, όχι σε στημένα κουκλοθέατρα με μαριονέτες διαιτητές και ποδοσφαιριστές.
Γι’ αυτό ότι φοβούνται θα το πάθουν. Κι όσο περισσότερο προκαλούν, τόσο ανελέητος θα είναι ο ΛΑΟΣ. Θα καταλάβουν γιατί από δω δεν περνά κανείς, όσο κι αν τους σπρώχνει το παρακράτος.
Εμείς πιστοί στο καθήκον θα κάνουμε ότι μας αναλογεί και με το παραπάνω. Ζητάμε μόνο από τους λεβέντες που φορούν την τιμημένη φανέλα να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο. Παίξετε για σας, για μας και για όλο αυτό τον κόσμο που ακολουθεί και πιστεύει στο όνειρο και να είσαστε σίγουροι πως η υπόσχεση θα τηρηθεί. Αυτά που θα ζήσετε, θα τα διηγείστε από γενιά σε γενιά και θα μείνουν για πάντα στην ιστορία.
Στον τελικό του Σαββάτου ο Πράσινος Λαός θα είναι περισσότερο από ποτέ δίπλα σας. Τόσο σε αριθμό, όσο σε φωνή.
Πάμε για την μεγαλύτερη μάχη σαν οικογένεια, σαν μια γροθιά να καταθέσουμε το ΕΙΝΑΙ μας. Πάμε να βάλουμε φωτιά σε όλη την Κύπρο.
Την Παρασκευή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον κεντρικό από τις 18:00 για ένα μαγικό pre-game πάρτι.
Το Σάββατο όλα τα αδέλφια από παντού πλημμυρίζουν τον κεντρικό από τις 10 το πρωί και στις 13:30 αναχωρούμε μαζικά και δυναμικά για το Δάλι.
Κοπιάστε στο καμίνι των “φτωχών”.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΑΝΟΔΟΣ
Υ.Γ – Πιο κάτω το βίντεο με όλα όσα έγιναν στον τελευταίο αγώνα της Τριφυλλάρας.
Υ.Γ.2 – Απόψε στις 19:00 το ντοκιμαντέρ για τα 30 χρόνια στο ΠΑΝΘΕΟΝ».