Το θέμα του νέου προπονητή βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας της Ανόρθωσης. Ξαφνικά…ίσως, όχι όμως και τόσο απρόσμενα. Στη στιγμή που το βάρος έχει πέσει (και) στον προγραμματισμό της νέας σεζόν, λογικό ήταν πως σε κάποιο χρονικό σημείο θα (μας) απασχολούσε το ποιος θα καθοδηγήσει την ομάδα της Αμμοχώστου από το καλοκαίρι κι έπειτα.
Η προτίμηση του Αντόνιο Πριέτο είναι ξεκάθαρη προς τον Βίκτορ Σάντσεθ. Ο τεχνικός διευθυντής της «κυρίας» πιστεύει στον συμπατριώτη του και θεωρεί πως έχει μεγάλο κίνητρο να επιστρέψει, μετά την προσωπική περιπέτεια που πέρασε από τον Ιανουάριο του 2020 και τον επηρέασε πολύ στην προπονητική του καριέρα.
Από την άλλη, υπάρχει η περίπτωση του Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης του προέδρου, Ανδρέα Σάντη. Βέβαια, προκύπτουν διάφορα ερωτήματα για το Βόσνιο τεχνικό και κυρίως, εάν επιθυμεί να επιστρέψει στα μέρη μας, έχοντας και συμβόλαιο με τη σέρβικη Τσουκαρίτσκι και τη νέα σεζόν…
Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως στην Ανόρθωση δεν έχουν θέσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το νέο προπονητή, θα ήθελαν ωστόσο να κλείσει το θέμα μέχρι το τέλος του μήνα.

Ανδρέας Βεντούρης