Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε τα ακόλουθα:
«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Προσπαθήσαμε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το κάναμε. Από την στιγμή που κυνηγάς ένα σκορ ήταν πολύ δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Απόλλωνας. Νομίζω ότι είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Είναι σκληρό στο ποδόσφαιρο. Σε άλλα ματς δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες. Σήμερα δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι. Θα είναι ένα δύσκολο βράδι αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να σηκώσουμε κεφάλι. Είμαι σίγουρος 100% ότι θα γυρίσουμε την κατάσταση. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη. Έδωσαν βροντερό παρών και δυστυχώς δεν τους χαρίσαμε τη νίκη. Ξέρω ότι αυτά τα παιδιά αξίζουν να τα στηρίξουμε».

Η κούραση που βγαίνει προς το τέλος είναι σωματική ή ψυχολογική; «Είναι μεγάλη η πίεση και δεν θα είναι λιγότερη αύριο. Το ΑΠΟΕΛ είναι ιστορική ομάδα, δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτήν. Όταν παίζει κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια που έχει τους στόχους της, τότε δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Πρέπει να αντέξουμε την πίεση και να λειτουργήσουμε σωστά. Σας είπα μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ ότι είχαμε κάποια θέματα στο β’ μέρος αλλά σήμερα παίξαμε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ψυχολογική κούραση. Αυτό είναι το ωραίο, να παίζεις σε αυτό το γήπεδο με αυτούς τους φιλάθλους. Θα γυρίσουμε το κλίμα, το κατάλαβαν οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε τα επόμενα παιχνίδια μπροστά μας».

*«Το ΑΠΟΕΛ θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Εγώ πρώτος σαν υπεύθυνος δεν πετάω στα σύννεφα. Το φετινό πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Με την Ομόνοια ήμασταν μπροστά στο σκορ και ισοφαριστήκαμε στο φινάλε, με την Πάφος FC και την ΑΕΚ ήταν ισορροπημένα παιχνίδια. Είχαμε καθαρή ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τώρα δεχόμαστε κάποια γκολ πολύ καλά. Το πρώτο γκολ σήμερα ήταν πολύ καλό με σουτ στη κίνηση. Καλύτερα να χάσουμε τώρα και να δούμε τα επόμενα παιχνίδια. Ξέρω πόσο προσπαθούν τα παιδία και μαζί πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είναι δύσκολο βράδι αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι στην επόμενη μέρα».