Ο Cablenet Πανελλήνιος και η Ε.Ν. Αθηένου ήταν οι νικητές στους δύο σημερινούς (26/04) ημιτελικούς του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών κόντρα σε ΑΟ ΚΝ Αγ.Τριμιθιάς και ΑΟ Αραδίππου αντίστοιχα, και θα παλέψουν για τον τίτλο στον τελικό που θα γίνει την Πέμπτη (27/04, 19:30) στο κλειστό του Παρνασσού Στροβόλου, «Κυριάκος Πίσσης».

Πρώτος το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό πήρε ο Cablenet Πανελλήνιος κερδίζοντας με 34-21 (ημίχρονο 20-9) τον ΑΟ ΑΟ ΚΝ Αγ.Τριμιθιάς, έχοντας ως πρώτη σκόρερ την Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου με 13 τέρματα, ενώ οκτώ είχε η Ρένα Τσαγγάρη. Δώδεκα για το συγκρότημα των Αγ. Τριμιθιάς πέτυχε η Πολυξένη Τούμπα και οκτώ η Άντρεα Αντωνίου.

Στο δεύτερο αγώνα η Ε.Ν. Αθηένου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κερδίζοντας με 33-25 (ημίχρονο 19-10) τον ΑΟ Αραδίππου. Η Μάγδα Παπά πέτυχε 11 τέρματα, ενώ την ακολούθησε με επτά η Ελένη Γαστρινάκη. Από πλευράς της ομάδας της Αραδίππου εννέα γκολ σκόραρε η Μαργαρίτα Ευθυμίου.

Η Ε.Ν. Αθηένου θα κυνηγήσει τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο κυπέλλου και πέμπτο γενικά στην ιστορία της, ενώ εάν σηκώσει την κούπα τότε θα κάνει το νταμπλ για δεύτερη διαδοχική χρονιά καθώς προηγουμένως στην χρονιά πήρε και το πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Πανελλήνιος θα επιδιώξει να κατακτήσει το πρώτο κύπελλο στην ιστορία του.