Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να βγάλουν το ΑΠΟΕΛ από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος με τους τρόπους που βλέπουμε, είναι φρικτά γελασμένοι. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται παντού κύριοι καρεκλοκένταυροι και κύριοι Αρχιδιαιτητές.
Μπορεί λοιπόν η ομάδα μας τους τελευταίους αγώνες να μην αποδίδει όπως πρέπει, αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε ΚΑΝΕΝΑΝ να της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Αλήθεια κύριοι καρεκλοκένταυροι και κύριοι αρχιδιαιτητές, για πείτε μας που βρήκατε τον συγκεκριμένο Δανό; Είναι τυχαίο πως από τις 13 Νοεμβρίου έχει διαιτητεύσει δύο ολόκληρα παιχνίδια; Νομίζετε πως έχετε να κάνετε με παλαβούς; Νομίζετε πως έχουμε ξεχάσει το παιχνίδι του δεύτερου γύρου με τον Άρη; Έχετε τη ψευδαίσθηση πως αν μας κλέψετε το πρωτάθλημα με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια;
Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει πιο ενωμένους και πιο πωρωμένους από ποτέ άλλοτε.. Απαιτούμε τώρα από τους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση να κάνουν και αυτοί από την πλευρά τους τα πάντα και να προστατέψουν τον ΘΡΥΛΟ εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, έτσι ώστε ο Μάιος να μας βρει όλους μαζί στον εξώστη».