Οι τοποθετήσεις του Σάββα Πουρσαϊτίδη, προπονητή της Νέας Σαλαμίνας, μετά τον επαναληπτικό κυπέλλου, για την προημιτελική φάση, απέναντι στην ΑΕΛ.
Τι είπε:
«Μεγάλη προσπάθεια. Χωρίς να κινδυνέψουμε μείναμε πίσω στο σκορ. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν η μόνη ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Δυστυχώς εκείνο το περίεργο πέναλτι στον πρώτο αγώνα όπως το χαρακτηρίσαμε, έκρινε την πρόκριση. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τα όργια που έγιναν στο πρώτο ματς και στο τέλος όλοι πάνε στο σπίτι τους, όλα καλά και όλα ωραία. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την σπουδαία παρουσία του».

Στη διάσκεψη τύπου ανέφερε: «Τα συλλυπητήρια μας για αυτό που έγινε στα Τέμπη. Δυστυχώς άγγιξε και την ομάδα μας, κουράγιο στους γονείς και τους συγγενείς. Για το ματς. Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και απογοήτευση για το πως ήρθε ο αποκλεισμός. Το αποτέλεσμα του πρώτου ματς έκρινε την πρόκριση. Βάλαμε πίεση, ισοφαρίσαμε και στο β’ μέρος ήμασταν κυρίαρχοι δεν τους αφήσαμε να σηκώσουν κεφάλι. Προσπαθήσαμε, πετύχαμε δεύτερο γκολ που ορθώς ακυρώθηκε. Νιώθουμε περήφανοι αλλά και απογοητευμένοι γιατί κάποιοι έβαλαν το χέρι τους στην τσέπη μας και μας έκλεψαν το πορτοφόλι. Στην Κύπρο ζούμε, τα ξέρουμε αυτά. Ανθρώπινο λάθος… Η δουλειά κάποιων έγινε. Δεν μπορούμε να κλαίμε ή να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Η προσπάθεια έγινε, συνεχίζουμε και υπάρχει κι’ άλλος στόχος αυτός της 6άδας και θα παλέψουμε και για αυτόν».