Η επίσημη ιστοσελίδα της Γουέστ Χαμ δίνει διάφορα στοιχεία για το παιχνίδι της Πέμπτης με την ΑΕΚ Λάρνακας.
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το παιχνίδι Γουέστ Χαμ-ΑΕΚ… είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ.
Κάποια αποσπάσματα είναι τα ακόλουθα:
-Η Γουέστ Χαμ με πλεονέκτημα τα δύο γκολ του Αντόνιο στο πρώτο παιχνίδι είναι σίγουρη ότι θα προκριθεί στην επόμενη φάση.
-Τα σφυριά στοχεύουν να φτάσουν σε έναν δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό προημιτελικό. Έφτασαν πέρσι μέχρι τα ημιτελικά του Europa League.
-H AEK έφτασε σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκών διοργανώσεων για πρώτη φορά στην ιστορία της.
-Τα εισιτήρια του αγώνα είναι σε έκπτωση. 5 λίρες για τους μικρούς και 15 για ενήλικες.
-Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα δρομολόγια των τρένων την Πέμπτη που είναι η ημέρα του αγώνα.
-Ειδήσεις Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κουφάλ, Αντόνιο δεν έπαιξαν κόντρα στην Άστον Βίλα και πιθανότατα δεν θα παίξουν ούτε με την ΑΕΚ. Ο Φλιν Ντούνς θα είναι εκτός λόγω τιμωρία καθώς αντίκρυσε κίτρινη κάρτα στη Λάρνακα.

-Ειδήσεις ΑΕΚ: Ο Γκαρσία και ο Πέρε Πονς επιστρέφουν. Εκτός θα είναι οι Γκόρντιτς και Γκιούρτσο που δεν ακολούθησαν την αποστολή.
ΑΕΚ Λάρνακας δημιουργήθηκε πριν από μόλις 29 χρόνια από τη συγχώνευση δύο ιστορικά επιτυχημένων συλλόγων, του Πεζοπορικού και της ΕΠΑ Λάρνακας.
Το 1924 ιδρύθηκε ο Πεζοπορικός ήταν δύο φορές πρωταθλητής Κύπρου και μία Κυπριακή Κυπελλούχος ενώ η ΕΠΑ ιδρύθηκε δύο χρόνια αργότερα και κέρδισε τρεις κυπριακούς τίτλους και πέντε Κύπελλα Κύπρου.
Ενώ η ΑΕΚ δεν έχει στεφθεί ακόμη πρωταθλήτρια Κύπρου, ο σύλλογος έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα, κέρδισε 30 αγώνες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έφτασε στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League σε τρεις περιπτώσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ BALLA ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ