Ο Κυριάκος Δημητρίου εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λάρνακας.
Αναλυτικά:
Για το ματς με τη Γουέστ Χαμ: «Κινούμαστε για 8η εβδομάδα στην Ευρώπη από την έναρξη της σεζόν. Είμαστε στον Μάρτιο και παίζουμε ακόμα στην Ευρώπη. Έχουμε Ραντεβού με την ιστορία. Δεν θα ξεχαστεί η ανάμνηση αλλά όταν ξεθωριάσει σιγά-σιγά, θα αντιληφθούμε τι έχουμε πετύχει. Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι. Ακόμη ονειρευόμαστε!». 
Για το αν επικρατεί ανυπομονησία: «Δεν μπορεί παρά να επικρατεί ανυπομονησία. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα μεγαθήριο και δεν νομίζω ότι υπάρχει ο οποιοσδήποτε που δεν θέλει να αγωνιστεί σε τόσο μεγάλο ματς. Είναι σημαντικό για εμάς να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν μας τρομάζει το όνομα, το μέγεθος ή η σχολή που προέρχεται ο αντίπαλος. Σε όλα τα ματς η ομάδα μας έδειξε ανταγωνιστική και δεν φάνηκε ότι. Δεν έχουμε το οποιοδήποτε άγχος. Έχουμε ξεπεράσει τις προσδοκίες που είχαμε βάλει. Πάμε να απολαύσουμε το ματς και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό».
Αν έχει άποψη για την Αγγλική ομάδα: «Είναι γεμάτη αστέρια. Είναι χαμηλά στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά στην Ευρωπαϊκή της πορεία δεν έχει ήττα. Είχαμε μια κουβέντα με τον κ. Όλτρα μετά την κλήρωση και μου είπε πολλά αστέρια. Μετά το ματς με την ΕΝΠ άρχισε να λέει κάποιους παίκτες και του είπα ξέχασες κάποιους και μου απάντησε γι’ αυτό είσαι εδώ. Είναι ένα ματς σε ψηλή ένταση, θα είναι διαφορετικοί ρυθμοί. Η προτεραιότητα μας είναι το πρωτάθλημα. Τα ματς με τη Γουέστ Χαμ προσφέρονται για να απολαύσουμε τους καρπούς της επιτυχίας μας».
Για το πόσους φιλάθλους περιμένουν: «Θα είναι κατάμεστο το γήπεδο. Θα εξαντληθούν τα εισιτήρια. Γεμίζει σιγά-σιγά η Αρένα. Για τους Άγγλους τους Άγγλους θα υπάρχει η Ανατολική κερκίδα. Δώσαμε 1600 εισιτήρια. Υπάρχει και από αυτούς τεράστια ζήτηση. Θα τα εξαντλήσουν. Η Γουέστ Χαμ έρχεται την Τετάρτη».
Για τα αγωνιστικά: «Πονς και Γκαρσία είναι τιμωρημένοι. Γκρόμοφ και Γκόρντιτς είναι εκτός λίστας. Το μόνο ερωτηματικό είναι ο Γκιούρτσο με τα δεδομένα που έχουμε έως τώρα. Σήμερα έχει ρεπό η ομάδα. Είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του Άνταμ».
Για το αν απάντησε η ΚΟΠ στο αίτημα αναβολής της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ: «Ακόμα δεν έχουμε πάρει απάντηση. Περιμένουμε. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό για την 1η αγωνιστική και έπειτα ελπίζω να έχουμε απάντηση».