Ο Τζα Μοράντ βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα, και πάλι όμως για τους λάθος λόγους…

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά το περιστατικό όπου εμφανίστηκε με όπλο σε live που έκανε στο Instagram, με αποτέλεσμα να τεθεί επ’ αόριστον εκτός αγωνιστικής δράσης από τους Μέμφις Γκρίζλις, η «New York Post» φέρνουν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που κάθε άλλο τιμούν τον νεαρό γκαρντ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αμερικάνικο Μέσο, δύο ημέρες πριν το συμβάν με το όπλο, ο 23χρονος σούπερ σταρ των Γκρίζλις είχε βρεθεί και πάλι στο κλαμπ «Shotgun Willie’s», εκεί όπου διοργάνωσε ένα πριβέ πάρτι, με άφθονο ποτό και φαγητό.

Μάλιστα, μαζί του βρέθηκαν και τέσσερις χορεύτριες, με τον ίδιο τον παίκτη να καλύπτει κυριολεκτικά το πάτωμα με χαρτονομίσματα ύψους 50 χιλιάδων δολαρίων, τα οποία φυσικά και πήραν οι κοπέλες ως φιλοδώρημα…

«Όλο το δωμάτιο ήταν γεμάτο χρήματα, ήταν κυριολεκτικά ένας σωρός. Θα χρειαζόσουν μια τσουγκράνα για να τα μαζέψεις όλα αυτά!», ανέφερε χαρακτρηριστικά ένας εργαζόμενος που ήταν στο σημείο.

Στη φωτογραφία δε, φαίνεται ο Μοράντ να χορεύει μισόγυμνος μαζί με μία από τις κοπέλες στον καναπέ του κλαμπ, όντας εμφανώς σε κατάσταση μέθης.

Να θυμίσουμε, πως στις αρχές του μήνα, ο Μοράντ είχε συγκεντρώσει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας για λάθους λόγους, καθώς κατηγορήθηκε πως χτύπησε έναν 17χρονο, και στη συνέχεια τον απείλησε και με όπλο!