Το Κύπελλο Ελλάδας Novibet συνεχίζεται την Τετάρτη (1/3), με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στην ημιτελική φάση, ενώ νωρίτερα ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Λαμία εκτός έδρας στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα.
Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα παραταχθεί στο Καραϊσκάκης έχοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, καθώς στην OPAP Arena είχε επικρατήσει των ερυθρολεύκων με 3-0.
Η αποστολή των κιτρινόμαυρων αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές, με τον Αργεντινό τεχνικό να παίρνει όλους τους διαθέσιμους παίκτες, μεταξύ άλλων τον Θεοδόση Μαχαίρα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά.
Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Μοχαμάντι και Πάολο Φερνάντες.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Από την άλλη, οι ερυθρόλευκοι καλούνται μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να παλέψουν και να γυρίσουν στο Φάληρο το εις βάρος τους αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Μίτσελ, ο οποίος δήλωσε πως πιστεύει στην ανατροπή, έχει δεδομένα δύσκολο έργο, αλλά θα εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης που διατηρεί προσπαθώντας να κυνηγήσει μέχρι τέλους το σκορ που θα την στείλει στον τελικό της διοργάνωσης.
Ο Γιαν Εμβιλά ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν θα είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού, ενώ απών είναι και ο Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος επίσης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης
18:00 Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Λαμία – ΠΑΟΚ
20:00 Κύπελλο Ελλάδας Novibet: ΟλυμπιακόςΑΕΚ