Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στη νίκη επί της Ένωσης Ιβάν Τρισκόφσκι (πέτυχε χατ-τρικ) αφού χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη και παρουσιάστηκε και χαρούμενος για τα τρία γκολ, έδωσε το σύνθημα ενόψει Γουέστ Χαμ.
Για τη νίκη επί της ΕΝΠ: «Ήταν ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για μας ειδικά μετά σερί αρνητικά αποτελέσματα. Έπρεπε να κερδίσουμε και δεν μας ενδιέφερε το πώς. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας και είμαστε ευχαριστημένοι που επιστρέψαμε στις νίκες. Ήταν ομαδική δουλειά σήμερα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο».
Για το χατ-τρικ: «’Εννοείται ότι νιώθω πολύ χαρούμενος, αλλά όπως είπα πριν ήταν ομαδική δουλειά. Με βοήθησαν να πετύχω τα τρία γκολ και εγώ βοήθεια με τα γκολ που πέτυχα. Στο τέλος της ημέρες είναι τρεις μόνο βαθμοί».
Για το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ: «Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία. Θέλει να συνεχίσει να γράφει ιστορία, θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι διαφορετική διοργάνωση, σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα αλλά θέλουμε να δώσουμε συνέχεια και στην Ευρώπη».